دستور پخت آبگوشت کوفته ریزه

0
270

آبگوشت کوفته ریزه

غذاهای متنوعی می تونید با کوفته ریزه تهیه کنید از جمله : اسپاگتی  ، کوفته ریزه با سس انار ، زرشک پلو  ، کوفته سوئدی ، مافین ، شوید پلو ، موزارلا ، کوفته سیخی ، کوفته نخودچی ،  کلم پلو ، رول بادمجان ، ساندویچ ، کوفته ماست ، استراگانف ، کوفته مرغ و …  با ما در تهیه آبگوشت کوفته ریزه با سایت کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد کوفته ریزه :

گوشت : 300 گرم

پیاز : 1 عدد

نمک و زرد چوبه : 1/2 قاشق چای خوری

آرد نخودچی : 1 قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه : به مقدار لازم

 

مواد لازم :

پیاز : 1 عدد خرد شده

بادمجان : 1 عدد بزرگ

گوجه فرنگی : 1الی 2 عدد متوسط

روغن : 2 قاشق غذاخوری

نعناع خشک : 1 قاشق چای خوری

زرد چوبه : نصف قاشق چای خوری

نمک : نصف قاشق چای خوری

غوره : به مقدار لازم

طرز تهیه :

داخل یک قابلمه پیاز رو با یک قاشق روغن تفت می دهیم و زردچوبه رو اضافه می کنیم. بادمجان رو به قطعات بزرگ خرد می کنیم و به پیازهای تفت داده شده اضافه می کنیم. پیاز و بادمجان رو باهم تفت می دهیم . گوجه فرنگی رو به چهار قسمت برش داده و به مخلوط اضافه می کنیم. نعناع داغ درست می کنیم و نعناع رو به همراه یکم نمک به موادمون اضافه می کنیم. 6 پیمانه آب اضافه می کنیم و می زاریم تا آب به جوش بیاید.

برای تهیه کوفته ریزه، می تونیم از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم یا گوشت بدون استخون رو به همراه پیاز ، زردچوبه ، نمک و فلفل داخل مخلوط کن بریزیم و مخلوطشون کنیم. اگه از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم کافیه مواد رو با هم مخلوط کنیم و خوب ورز بدیم. حالا گوشت رو به اندازه کوچک در حد فندوق تو دستمون برمی داریم و گرد می کنیم و به مخلوط بادمجانمون اضافه می کنیم تا پخته شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here