آموزش پخت آش رشته

0
205

آموزش پخت آش رشته

از معروف ترین آش های ایرانی ، آش رشته است.این آش را با کشک، گاهی با سرکه و حتی ترشی می خورند.خانواده های ایرانی اغلب این آش خوشمزه را در فصل های زمستان و پاییز تهیه می کنند. در کوفته ریزه با پخت آش رشته همراهمان باشید.

مواد لازم

رشته آش: نصف بسته

سبزی آش : 1 کیلو

پیاز : 2 عدد

حبه سیر: 5 عدد

کشک محلی

نخود :1 پیمانه

لوبیا : 1 پیمانه

عدس: 1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه و قرمز ، زرد چوبه و پودر سیر : به میزان لازم
  1. طرز تهیه

  2. برای تهیه آش ابتدا لوبیا سفید، چیتی و نخود را از شب قبل بگذارید تا خیس بخورد، سپس آن‌ها را با آب بگذارید تا بپزد. در همین مرحله می‌توانید مقداری پیاز داغ و سیر داغ هم به آن اضافه کنید که خوش عطر شود. از آنجایی که نخود و لوبیا دیرتر می‌پزند، بعد از یکی دو ساعت می‌توانید سبزی، اسفناج و عدس را به آن اضافه کنید. بعد از این نوبت به رشته می‌رسد و بعد از آن دوباره سیر داغ و پیاز داغ را هم به آن اضافه کنید.
  3. اکنون باید مواد جانبی آش مثل کشک و نعنا داغ را درست کنید. کشک را با یک لیوان آب به مدت یک ربع بگذارید تا بجوشد و نعنای خشک را هم روی روغن داغ ریخته و تا کمی تغییر رنگ دهد اما مراقب باشید که زیاد تیره نشود چون در این صورت طعم آن تلخ می‌شود. مقداری کشک را به آش اضافه کنید و بگذارید تا بپزد اما بقیه آن را به همراه سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ برای تزیین آن کنار بگذارید.
  4. آش رشته

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here