طرز تهیه بامیه لبنانی

0
15336

بامیه لبنانی

از پر طرفدارترین شیرینی ها در ماه رمضان زولبیا ، بامیه و گوش فیل هستند.بامیه دو نوع دارد یکی بامیه ایرانی و دیگری بامیه عربی که تقائت های زیادی بینشون هست. در کوفته ریزه بامیه لبنانی یا همون بامیه عربی رو آموزش می دهیم.

مواد  لازم :

آردسفید : 1/5 پیمانه

آرد سنگک : 1 پیمانه

ماست : 3 قاشق سوپ خوری

کره ذوب شده : 3 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ: 2 عدد

زعفران دم کرده : 1/2 قاشق چای خوری

پودرهل و دارچین : 1/2 قاشق چای خوری

خمیر مایه : 2 قاشق چای خوری

آب ولرم : 1/2 پیمانه

شکر : 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت بامیه :

آب : 1 لیوان سر خالی

شکر: 1 لیوان

گلاب : 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری

جوهرلیمو : 1/4 قاشق غذاخوری

گلوکز: 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : به میزان لازم

طرز تهیه شربت :

آب و شکر را داخل قابلمه بریزید روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شود وقتی آب جوش اومد دیگه هم نزنید.  حرارت را کم کنید و بزارید 20 دقیقه بجوشد. بعد زعفران، گلاب، آبلیمو و جوهرلیمو را اضافه کنید 5 دقیقه صبر کنید بعد زیر حرارت را خاموش کنید . شربت را بزارید خنک شود.

طرز تهیه:

يك قاشق شكر را با آب ولرم حل كرده و خميرمايه را رویش بريزيد. ١٠ دقيقه بذاريد جای گرم تا عمل بياید.
ماست و كره و پودر هل و دارچين را مخلوط كرده و آرد و خمیر مایه عمل آماده را اضافه كرده تا جايی كه به دست نچسبد اگر چسبناك بود با قاشق آرد را بريزيد تا خميرمان چسب نداشته باشد خمير را ٥ دقيقه ورز و مشت و مال بدهيد وبذاريد داخل ظرف چرب شده و درش  را بذاريد و خوب بپوشانيد و جای گرم بذاريد به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كند .بعد از استراحت خمير با مشت محكم پفش را بگيريد و كمی ورز بدهيد.

بعد يك تخم مرغ اضافه كرده با همزن مخلوط كرده و بعد تخم مرغ دوم را اضافه كنيد باز با همزن ميزنيم خيلی نيازی به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ و خمير مخلوط بشوند .حالا يك خميركاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دار ريخته و داخل روغنی كه هنوز خوب داغ نشده ميريزيم ،وقتی يكطرف سرخ شد برگردانيد طرف ديگر هم سرخ بشود و بعد داخل دستمال آشپزخانه روغن اضافه را گرفته و بعد شیرینی های بامیه را داخل شربت بذاريد.
شربت نه خيلی داغ و نه خيلی خنك،ولرم هست  .شیرینی های باميه لذيذ آماده هستند رویش را با پسته تزيين كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here