طرز تهیه ترشی بامیه

0
100

ترشی بامیه

از انواع ترشی هایی که در فصل پاییز تهیه می شود ترشی بامیه است. این ترشی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی طعم بسیار مطلوبی دارد که می تونید با انواع غذاها میل کنید و بامیه برای سلاتی بسیار مفید است.برای تهیه این ترشی با ما در کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم ترشی بامیه

بامیه 500 گرم
سیر 3 حبه
فلفل قرمز 2 عدد
سرکه سفید یا قرمز 1 فنجان
شوید خشک شده 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه ترشی بامیه

بامیه ها را پاک می کنیم . بامیه ها  را می شوییم و کاملا خشک می کنیم. یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می کنیم و تا نصف آن بامیه می ریزیم و نصف قاشق شوید خشک و ۲ عدد سیر و ۱ عدد از فلفل قرمز را روی بامیه ها می ریزیم و یک لایه دیگر بامیه ها را روی آن ها میچینیم.و باقی شوید خشک،سیر،فلفل قرمز را لابه لای بامیه ها قرار می دهیم و در آخر باقی بامیه ها را می ریزیم.بعد یک قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و سرکه و نمک را داخل آن می ریزیم و ۱ فنجان آب نیز به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه به جوش بیاید و نمک کاملا در آن حل شود.و سرکه را همان طور داغ در شیشه بامیه ها می ریزیم و صبر می کنیم تا ترشی کاملا سرد شود و بعد درب آن را محکم می بندیم و در یخچال به مدت ۲ هفته  را می گذاریم تا استراحت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here