طرز تهیه ترشی به

0
138

ترشی به

از ترشی های که می توان برای فصل سرد سال تهیه کرد می توان به ترشی به اشاره کرد. به جایگاه ویژه ای بین ایرانیان دارد و می توان مربا به ، شربت به ، تاس کباب به و … را تهیه کنیم. با کوفته ریزه با آموزش این ترشی  همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

به 1 کیلوگرم
سرکه یا سرکه سیب 1 لیتر
نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

به را می شوریم و خشک می کنیم.

بعد آن هارا از وسط دو نیم می کنیم و هسته آن را جدا می کنیم.  می تونید به شکل دلخواه برش بزنید. (برای درست کردن ترشی مجلسی می تونید به وسیله قالب یا کاتر ها برش بزنید تا شکل مناسب تری داشته باشد).

حدود یک ساعت به خرد شده را روی دستمال پارچه ای بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

پس از یک ساعت، نمک و میخک و چوب دارچین را با به خرد شده مخلوط کنید. بعد مخلوط را در ظرف مناسب می ریزیم و سرکه را درون ظرف می ریزیم تا کامل روی مواد را بپوشاند .بعد از ریختن سرکه در ظرف را محکم باید ببندیم تا هوا وارد ظرف نشود . حتی برای اطمینان می توان دهانه ظرف را با فویل پوشاند و سپس در آن را ببندید.

 

نکات :

می تونیم پوست میوه را بکنیم یا با پوست این ترشی را تهیه کنیم.

بهتره از ظروف شیشه ای استفاده کنیم. ظروف پلاستیکی  حالت اسیدی دارند و مناسب ترشی نیستند.

می توانیم مقداری فلفل تند اضافه کنیم تا ترشی طعم خاص تری داشته باشد.

به جای سرکه سیب می توان از سرکه انگور استفاده کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here