طرز تهیه ترشی قارچ (مجلسی)

0
163

ترشی قارچ

یکی از جدیدترین ترشی هایی که بسیار محبوب و پر طرفدار شده، ترشی قارچ است. برای تزئین غذا و سفره آرایی هم بسیار استفاده می شود. در کوفته ریزه با آموزش این ترشی همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

آب 3 لیتر
سیر 10 حبه
قارچ 1 کیلوگرم
فلفل سبز 4 عدد
ترخون به میزان لازم
سرکه سفید 1 لیوان
نمک 1 قاشق غذاخوری
نعناع 2 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکشی می کنیم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. سپس در قابلمه ای آب و سرکه و نمک را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

تا جوش آمدن سرکه ، سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا کاملا خشک شوند و فلفل های سبز را نیز می شوییم و خشک می کنیم. بعد از جوش زدن سرکه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.

بعد در ظرف مورد نظر کمی از قارچ ها را می ریزیم و تعدادی از حبه سیرها و ۲ عدد از فلفل سبزها و ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون روی قارچ ها می ریزیم و مجددا باقی قارچ ها و سیر ، نعناع ، فلفل سبز و ترخون را در ظرف می ریزیم تا پر شود

و به اندازه یک بند انگشت روی آن خالی بماند. در مرحله بعدی مخلوط سرکه ، نمک و آب جوشیده شده را که در مرحله اول کنار گذاشته بودیم تا سرد شود را روی مواد می ریزیم ، به صورتی که سرکه روی مواد ترشی را به طور کامل بگیرد.

در مرحله پایانی درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند. (می توانید ابتدا یک پلاستیک فریزر روی لبه درب ظرف قرار دهید و بعد درب را بگذارید) ظرف را به مدت ۲ هفته در جای خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here