طرز تهیه ترشی لیته شمالی

0
169

ترشی لیته شمالی

یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و خوش طمع ترشی لیته است. برای تهیه این ترشی از روش های مختلفی می تونید استفاده کنید و در خانه به راحتی تهیه کنید. در دستور تهیه از بادمجان قلمی دودی شده و گوجه فرنگی استفاده می شود . در کوفته ریزه با تهیه ترشی لیته شمالی همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

گوجه فرنگی درشت 5 عدد
بادمجان قلمی 10 عدد
آب انار 2 لیوان
آبغوره 1/2 لیوان
پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک و گلپر 1 قاشق سوپ خوری

 

 

طرز تهیه :

قبل از هرکاری باید بادمجان ها را کبابی کنیم . بعد از کبابی کردن بادمجان ها آن ها را ساطوری کنید و داخل یک قابلمه بریزید آبغوره و آب انار را اضافه کنید مقداری مواد را با هم بجوشانید تا طمع ترشی به خورد بادمجان ها برود. پوست گوجه فرنگی ها را بکنید و آن ها را ساطوری کنید و به مخلوط بادمجان بیافزایید. سبزی ها و پیاز را هم به مخلوط بادمجان و گوجه اضافه کنید و بعد از گذشت یک دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید .به این ترشی ناز خاتون نیز گفته می شود. ترشی حاضر است بعد از سرد شدن با گردو تزئین کنید.ترشی ما حاضر است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here