طرز تهیه دسر پاناکوتا | شکلاتی

0
94

دسر پاناکوتا

پاناکوتا یک دسر ایتالیاییه که از خانواده پودینگ است و به معنی خامه پخته است.دسر پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرها برای کسانی که علاقه به شکلات دارند می باشد. با کوفته ریزه همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

شیر 2 لیوان
خامه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
شکر 10 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 100 گرم
اسانس وانیل مقداری

 

طرز تهیه :

نصف شیر را در یک کاسه می ریزیم و پودر ژلاتین را به آن اضافه می کنیم. کاسه را روی حرارت بسیار ملایم ( روش بن ماری ) قرار می دهیم و آنقدر شیر را هم می زنیم تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.

خامه را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم.شیر باقیمانده را به خامه اضافه می کنیم. ( بهتر است شیر را کم کم اضافه کنیم و حین اضافه کردن خوب شیر و خامه را با همزن مخلوط کنیم ) آنقدر شیر و خامه را هم می زنیم تا کاملا یکدست و صاف شوند سپس شکر را اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و مواد را هم می زنیم تا شکر کاملا در شیر و خامه حل شود. زمانی که داغ شد آن را از روی حرارت بر می داریم.پس از برداشتن قابلمه از روی حرارت شکلات تخته ای را داخل مخلوط شیر و خامه رنده می کنیم و مقداری کمی اسانس وانیل را به همراه پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم مواد دسر را در قالب یا قالب های مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. حداقل حدود ۴ ساعت نیاز است تا دسر پاناکوتا شکلاتی در یخچال بماند سپس با خامه تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here