طرز تهیه رول بادمجان با کوفته ریزه

0
140

رول بادمجان با کوفته ریزه

اگر طرفدار غذاها با گوشت چرخ کرده هستید ، حتما رول بادمجان با کوفته ریزه و همچنین آبگوشت ،کوفته سوئدی مافین ، شوید پلو ، کوفته نخودچی ، موزارلا ، ساندویچ ،کوفته سیخی ، زرشک پلو ، کوفته با سس انار ، کلم پلو ، کوفته مرغ ، استراگانف ، ساندویچ ، کوفته ماست را امتحان کنید . این غذای خوشمزه را در کوفته ریزه آموزش میدهیم،همراهمان باشید .

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

پیاز : 1 عدد متوسط

سیر : 3 حبه

گوجه فرنگی : 3 عدد

بادمجان : 4 عدد متوسط

پنیر پیتزا : 4 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

بادمجان‌ها را پوست گرفته و سر آن‌ها را از زیر کلاهک جدا کنید. سپس چند برش طولی به ضخامت نیم سانتیمتر بزنید و به منظور مزه دار کردن و رفع تلخی بادمجان روی آنها نمک بپاشید.نیم ساعت فرصت دهید تا نمک به خورد بادمجان رود و تلخی آن گرفته شود، سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید.ورقه‌های بادمجان را در کمی روغن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها طلایی شود.پیاز خرد شده را با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا بلوری شود، سپس سیر له شده را اضافه کرده و دو سه دقیقه با هم تفت دهید.گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس قارچ ورقه شده را بیفزایید و در حد ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

جعفری ساطوری، آویشن، نمک و فلفل را به تابه اضافه کرده و در حد چند ثانیه تفت دهید.رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.وسط هر یک از ورقه‌های بادمجان سرخ کرده، حدود یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت قرار دهید و بادمجان را رول کنید.رول‌ها را در ظرف پیرکس بچینید و روی هر یک از رول‌های بادمجان کمی پنیر پیتزا بریزید.ظرف حاوی رول را به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود.ظرف را از فر خارج کرده و روی رول‌های بادمجان را با سس گوجه فرنگی تزیین کنید. برای تهیه سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی را رنده کرده و با کمی نمک، فلفل، شکر و سرکه حرارت دهید تا غلیظ شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here