طرز تهیه سالاد کرفس

0
139

سالاد کرفس

از سالادهای سالم و پر خاصیت سالاد کرفس هست.کرفس فیبر بالایی دارد و برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. خاصیت ضد سرطانی نیز دارد. با کوفته ریزه در این بخش همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

کرفس 1/2 لیوان ، خرد شده
جعفری 1/2 لیوان ، خرد شده
گوجه فرنگی 1 عدد
خیار 1 عدد
کنجد 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه:

گوجه فرنگی رو خرد می کنیم. خیار و پیاز رو ریز خرد می کنیم. کرفس رو هم که از قبل خرد کردیم با گوجه ، خیار و پیاز داخل یک کاسه می ریزیم. روی موادمونم جعفری می ریزیم. برای چاشنی هم از روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل استفاده می کنیم به موادمون اضافه و خوب مخلوط می کنیم تا به خودشون بره. سالاد رو داخل ظرفی که می خوایم سرو کنیم می ریزیم و نوبته کنجد هست که روی سالاد بپاشیم. سالاد آماده سرو است.

 

خواص کرفس:

از دیدگاه طب سنتی، نوشیدن آب کرفس  شیوه مفیدی برای بهره بردن از  منفعتهای کرفس است. آب کرفس هم  مثل خود کرفس، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. اکنون بیشتر در مورد فواید و عوارض جانبی آب کرفس از دیدگاه طب سنتی آگاه خواهید شد.

در طب سنتی، آب کرفس فواید بسیاری دارد زیرا همه ی مواد تشکیل دهنده ی آن طبیعی هستند.آب کرفس ضدسرطان است. مصرف منظم این نوشیدنی از گسترش سلول های سرطانی جلوگیری می کند. علاوه بر این، آب کرفس حاوی ترکیباتی است که از فعالیت رادیکال های آزاد  وتخریب سلولی جلوگیری می کنند. این خاصیت به ویژه در مورد سرطان های روده ی بزرگ و معده مؤثر است.

آب کرفس به گوارش بهتر کمک می کند زیرا حاوی موادی است که تسهیل کننده ی اجابت مزاج هستند. به همین جهت، کرفس همچون یک ملیّن عمل می کند و از یبوست جلوگیری می نماید.این نوشیدی ادرارآور است و تولید ادرار را افزایش می دهد.  این نوشیدنی به کاهش وزن هم  کمک می کند زیرا میل به خوردن شیرینی جات را کاهش می دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here