طرز تهیه سس آلفردو

0
92

سس آلفردو

سس ها یک رکن خیلی مهم و اساسی برای طعم دادن به غذاها هستند. هر چقدر هم که مواد اولیه یک غذا مرغوب و تازه باشه و اون غذا طبق دستور درست بشه ولی تا سسش لذیذ و خوشمزه نباشه غذا طمع خوبی پیدا نمی کند.در تهیه سس آلفردو با کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم

آرد 2 قاشق غذاخوری
کره 1/4 فنجان
شیر پرچرب 1/5 پیمانه
خامه غلیظ 1/5 فنجان
پنیر  پارمیزان 1/2 فنجان، رنده شده
سیر 2 حبه
نمک دریایی به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

 

 

طرز تهیه سس آلفردو

  1. کره را بر روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
  2. سیر را ریز خرد کرده و به کره اضافه میکنم و حدود ۱ دقیقه با کره در حرارت ملایم تفت می دهیم.
  3.  آرد را با کمی آب مخلوط کرده و زمانیکه غلیظ شد به کره اضافه می کنیم.
  4. شیر، خامه و پنیر پارمزان، نمک و فلفل را نیز به این مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا به غلظت مورد نظرتان برسد.
  5. جعفری تازه را خرد کرده در انتها به مواد اضافه و زیر آن را خاموش کنید.

سس آلفردو در غذاهای ایتالیایی بسیار مورد مصرف قرار می گیرد و با پاستا و پنه بسیار لذیذ و خوشمزه می شود. درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن ده دقیقه است

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here