طرز تهیه سس بشامل

0
154

سس بشامل

یکی از انواع سس ها ، سس بشامل است که به سس لازانیا معروف شده به این دلیل هست که لازانیا رو بیشتر از غذاهای دیگه ای که بشامل دارن خوردیم و دیدیم. وگرنه سس بشامل خیلی خوشمزه اس و در خیلی از غذاها و پاستاها کاربرد داره. با ما در تهیه سس بشامل در کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم

کره : 25 گرم

آرد: 2 قاشق غذاخوری

شیر : 2 پیمانه

نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل

خامه : 2 قاشق در صورت تمایل

 

طرز تهیه سس بشامل

تهیه این سس خیلی ساده اس و یه جورایی مثل حلوا است. ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کم  شیر گرم رو اضافه میکنیم که آرد ببنده و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید شیر ریختن رو قطع میکنیم.

 

غلظت سس بشامل

مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی داره و ممکنه کمی بیشتر یا کمتر باشه پس نباید شیر رو یکباره به آرد و کره اضافه کنیم. خیلی آهسته این کار رو انجام میدیم و هم میزنیم که هم گلوله نشه و هم غلظت دلخواهمون بدست بیاد.

غلظت این سس باید در حدی باشه که وقتی انگششتون رو روی قاشق میکشید رد انگشتتون روی قاشق بمونه.

جوز هندی و نمک رو هم در آخر اضافه میکنیم. برای طعم بهترش میتونید در آخر دو قاشق خامه هم به این ترکیب اضافه کنید.

به همین سادگی سس بشامل تهیه میشه که میتونید در هر دستوری که این سس رو داره استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here