تهیه سس خردل

0
231

سس خردل خانگی

از انواع سس های تند ، سس خردل که بهترین جایگزین سس مایونز است را می توان نام برد. این سس خوش طعم به همراه انواع ساندویچ همبرگر و هات داگ و فلافل استفاده می شود و به خاطر طعم تندی که دارد جزء محبوب ترین انواع سس است. در تهیه این سس خانگی از دانه خردل، آبلیمو یا سرکه، نمک و فلفل استفاده می شود. دانه های خردل سرشار از کلسیم ، منگنز، اسیدهای چرب امگا 3 ، آهن ، روی ، پروتئین و فیبر خوراکی هستند. در کوفته ریزه با تهیه سس همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

پودر خردل : 2 قاشق سوپ خوری

آبلیمو : 1/4 پیمانه

فلفل سیاه : 1/2 قاشق چای خوری

نمک : 1/4 قاشق چای خوری

خامه : 4 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

برای تهیه سس ، پودر خردل ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست شود.بهتر است سس با خامه را هم زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

در انتها سس آماده شده را با غذای مود نظر سرو می کنیم. طعم اين سس با سس های دیگر آماده متفاوت است، مزه آن كمی تلخ و تند می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here