طرز تهیه سس سویا

0
124

سس سویا

از  انواع سس های پر استفاده سس سویا یا سویا سس نوعی چاشنی شور و تیره است که برای مزه دادن به غذاهای دریایی و سوپ ها بیشتر از آن استفاده می کنیم. با طرز تهیه سس سویا خانگی در کوفته ریزه آشنا شوید.

 

مواد لازم :

لوبیا سویا :435 گرم ( تازه و سبز)

آرد :24 قاشق غذاخوری

نمک: 16 قاشق غذاخوری

آب : 3و نیم لیتر

 

طرز تهیه

لوبیاهای سویا را داخل یک قابلمه ریخته و با 3 پیمانه آب بجوشانید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید. تا 1 تا 1.5 ساعت لوبیاها پخته شوند .دانه‌های سویا از غلاف بیرون بیایند. همه دانه‌ها را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر یا پوره در بیایند. پوره سویا را با آرد خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیایند.خمیر را به قطعات مستطیلی 3 سانتی برش بزنید. برش‌ها را روی یک دستمال مرطوب قرار دهید و روی آن‌ها را نیز با یک دستمال حوله‌ای مرطوب دیگر بپوشانید. مواد را داخل یک لایه سلفون بپیچید طوری که هیچ هوایی داخل آن نشود.بسته را برای حدود یک هفته یا بیشتر در جایی تمیز، خشک و تاریک قرار دهید و در این مدت اصلا به آن دست نزنید.خمیر را از داخل سلفون و دستمال مرطوب خارج کرده و آن‌ها را کف سینی فر بچینید. سینی را مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید تا تکه‌های خمیر سویا کاملا خشک و قهوه‌ای رنگ شوند.

 

مرحله آخر

داخل یک ظرف آب و نمک  بریزید و خوب مخلوط کنید.تکه‌های خمیر سویا را داخل آن بریزید و درب را ببندید. تا خمیر سویا در آب نمک حل شود که  6 ماه به طول می‌انجامد. هر روز باید به قابلمه سر زده و مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید.وقتی تکه‌های خمیر سویا کاملا حل شدند، مواد را از داخل صافی رد کنید. سویا سس شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here