طرز تهیه سس پستو

0
108

تهیه سس پستو

یکی از مهمترین اجزایی که باعث خوشمزه تر شدن خیلی از غذاها میشه سس اون غذاست در واقع میشه گفت اگه سس خوشمزه ای داشته باشیم میتونیم مطمئن باشیم که در نهایت غذای لذیذی هم خواهیم داشت.با ما در تهیه سس پستو در کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم

ریحان تازه : 2 مشت

روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری

پنیر پارمیزان: 3 قاشق غذا خوری

گردو : 4 الی 5 عدد

نمک : به مقدار لازم

 

مراحل تهیه سس پستو

برای تهیه سس پستو معمولا از دانه کاج استفاده میشه ولی در صورتی که دانه کاج در دسترستون نبود میتونین از گردو هم استفاده کنین. گردو هارو کمی با دست خورد کنیم و برای ۵ الی ۱۰ داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم بذاریم تا کمی بو داده بشن و طعم بهتری بگیرن.چند عدد از اینکه گردو هارو از فر دراوردیم و سرد شدن  پوست رویی رو ازشون جدا کنیم.

ریحون، گردو، نمک، پنیر پارمزان و سیر رو داخل غذاساز میریزیم.غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد کاملا خورد بشن اینکه موادمون چقدر ریز بشن به این بستگی داره که سسمون رو چطور میپسندیم.در مرحله آخر روغن زیتون رو هم کم کم اضافه کرده و باز غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد با هم خوب مخلوط بشن و سسمون کمی نرم تر بشه.سس پستو حاضره و برای استفاده در انواع پاستا ، پیتزا ، سالاد و ساندویج گزینه خیلی خوش طعم و خوش بویی است.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here