سس پنیری پارمزان

0
180

سس پنیر پارمزان

پنیر پارمسان یا پنیر پارمزان، پنیری سفت و تند می‌باشد که معمولاً به صورت رنده شده به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا استفاده می‌شود. پنیر پارمسان سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر بوده و بر کنترل وزن بسیار تاثیر گذار است. یکی از جدیدترین سس ها همین سس پنیری پارمسان است با ما در تهیه سس پنیری پارمزان در کوفته ریزه همراه باشید.

مواد لازم :

پودر سیر :1 قاشق چای خوری

پودر پیاز : 1 قاشق چای خوری

جعفری : به میزان لازم

پنیر خامه ای : 250 گرم

کره بدون نمک : 4 قاشق غذا خوری

خامه پر چرب : 2 فنجان

پنیر پارمزان : 2 لیوان

ادویه ایتالیایی : 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سس پنیری پارمزان

کره و پنیر خامه ای را روی حرارت ملایم آب می کنیم.نیمی از ادویه ایتالیایی و خامه را به کره اضافه می کنیم .مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. باید سریع هم بزنید تا خامه بریده نشود.تا زمانی که مواد کمی سفت شود به همزدن ادامه دهید. بقیه خامه را با مقداری از سس جدا گانه مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید مراقب باشید خامه نبرد.

نیمی از پنیر پارمزان را با رنده ریز رنده کنید به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید.تا آب شدن پنیر همزدن را ادامه دهید.حرارت را خاموش کنید و بقیه پنیر پارمزان را اضافه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here