طرز تهیه سوپ ورمیشل

0
129

سوپ ورمیشل

از انواع سوپ ها می توان به سوپ ورمیشل یا همان سوپ رشته ای اشاره کرد که بیشتر برای سرماخوردگی تهیه می شود. سوپ رشته فرنگی هم گفته میشود .با این بخش در کوفته ریزه همراهمون باشید.

 

مواد لازم:

ورمیشل : نصف بسته

هویج : 3 عدد

عصاره مرغ: 2 عدد

سیب زمینی: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

جعفری: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه:

داخل یک قابلمه 10 لیوان آب بریزید . عصاره مرغ را اضافه کنید و روی حرارت بزارید تا آب بجوش بیاد. هویج و سیب زمینی را که به صورت نگینی خرد کردیم رو داخل آب میریزیم تا پخته و نرم بشن. رب را داخل تابه با نمک و فلفل سیاه کمی تفت میدهیم و به مواد اضافه می کنیم. نوبته ورمیشل است رشته را به آب اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. بعد جعفری را اضافه می کنیم. بعداز اضافه کردن جعفری 10 دقیقه صبر می کنیم تا جعفری بپزد. قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. می تونید از لیمو برای طمع دادن به سوپ نیز استفاده کنید.

در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده، ذرت و قارچ هم به سوپ اضافه کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here