طرز پخت پاستا پنه

0
105

پاستا پنه

پنه نام یک نوع از ماکارونی های شکل دار است، که به شکل استوانه ای بوده و دو طرف آن برش های کج خورده است، برای تهیه پاستا از هر نوع ماکارونی شکل دار و رشته ای که تمایل داشتید می توانید استفاده کنید.با ما در پخت پاستا پنه در کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم برای پخت پاستا پنه

پاستا خام

نمک، فلفل

آب جوش

 

 

طرز تهیه پاستا پنه

مقداری از ماکارونی  خود را داخل آب جوش با مقداری نمک و فلفل و روغن بریزید.پاستا را تا زمانی داخل آب جوش نگه دارید که کاملا پخته نشده باشد.پس از پختن در آب جوش پاستا را خارج کرده و آبکشی کنید و روی آن آب سرد بریزید تا فرآیند پخت آن متوقف شود.

در کنار سس پاستا می توانید مواد مختلف دیگری را نیز آماده کنید، برای این منظور مقداری قارچ،  مرغ، میگو و یا گوشت قرمز پخته شده در کنار مقداری کمی از پیاز داغ و ادویه های دلخواهتان میتواند طعمی جالب به پاستای شما بدهد.برای این منظور باید مقداری پیاز را سرخ کرده و به آن گوشت را بیافزایید. سپس سبزیجاتی همچون اسفناج، فلفل دلمه ای، قارچ و … را اضافه کرده و اجازه دهید تا آب مواد کشیده شده و تفت بخورند. در آخر ادویه های مورد علاقه خود را افزوده و این مواد را با سس پاستا سرو کنید.

انواع سس برای پاستا پنه

سس آلفردو

سس پستو

سس سفید (بشامل)

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here