طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

0
241

عدس پلو با کوفته ریزه

عدس‌پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی که به سادگی تهیه و در عین حال محبوب و مغذی‌ است که در دسته غذاهای نذری ویژه ماه محرم نیز قرار دارد. با بهترین طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه در سایت کوفته ریزه همراه ما باشید.

از جمله غذاهایی که می توان با کوفته ریزه تهیه کرد : فسنجان ، گوجه پلو ، کوفته کرمانشاه ، استراگانف ، کوفته ماست و … است.

مواد لازم :

برنج 2 پیمانه
عدس 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
زعفران به مقدار لازم
کشمش 1 پیمانه
کره به مقدار لازم
دارچین مقداری
نمک، فلفل مقداری

 

 

طرز تهیه :

عدس را با کمی آب در حدی که به اندازه یک بند انگشت آب روی عدس را بگیرید میپزیم.گوشت چرخ‌شده را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه یا زعفران و در صورت تمایل زیره یا تخم گشنیز طعم‌دار کنید و مقدار یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را در کف دست به شکل قلقلی دربیاورید. این کار را تا انتها برای حجم گوشت باقی‌مانده تکرار کنید. سپس در تابه تفت دهید. زمانی که آب گوشت جمع شد مقداری زعفران آب زده غلیظ به گوشت‌ها اضافه کنید تا رنگ و عطر بی‌نظیر زعفران به خورد گوشت‌های قلقلی برود. سپس کمی کره به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت‌ها به همراه کره کمی تفت بخورند.

کشمش‌ها را که از قبل شستشو داده‌ایم و یک ساعت در آب خیس خورده‌اند و کاملا نم آن را گرفته‌ شده را  با کره تفت میدهیم.

برنج را با آب و نمک می پزیم و در آخر زمانی که می‌خواهیم برنج را آبکشی کنیم عدس پخته شده را به برنج در حال جوشیدن اضافه  و اجازه می دهیم به مدت زمان کوتاهی به همراه عدس بجوشند و کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. برنج را آبکشی می کنیم برنج را لایه لایه با پاشیدن دارچین طعم‌دار می کنیم و آب و روغن رو برنج می ریزیم.برنج به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.عدس پلو را با پیاز داغ، مایه گوشتی و برنج زعفرانی تزیین و به صورت قالبی و یا در دیس سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here