طرز تهیه لاته زنجبیلی

0
169

لاته زنجبیلی

نوشیدنی لاته زنجبیل از جمله نوشیدنی‌های زمستانی است که طعمی قوی و شگفت انگیز دارد. زنجبیل از جمله گیاهانی است که استفاده از آن در فصول سرد سال باعث افزایش ایمنی بدن می‌شود. این نوشیدنی گرم علاوه بر دستور تهیه آسان، به علت وجود زنجبیل خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد، با کوفته ریزه در تهیه لاته زنجبیلی همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

 

زنجبیل 2 قاشق غذاخوری
مایع قهوه اسپرسو 57 گرم
شیر گرم 1/2 فنجان
خامه 1/8 فنجان
پودر وانیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین به مقدار لازم
پودر جوز هندی به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

برای تهیه چای لاته باید اول داخل لیوانی که میخواییم لاته رو سرو کنیم ، قهوه اسپرسو رو با زنجبیل ترکیب کنیم . بعد شیر رو به مواد اضافه کنیم. شیر باید حتما گرم باشه. روی این مواد رو با خامه می پوشونیم و روی خامه هم می تونیم از پودر وانیل ، جوز هندی و دارچین استفاده کنیم. لاته آماده سرو است.

 

ارزش غذایی:

۲۳۹ کالری، ۸٫۴ گرم چربی، ۳۶٫۸ گرم کربوهیدرات، ۴٫۵ گرم پروتئین، کلسترول ۳۰ میلی گرم، ۷۵ میلی گرم سدیم

 

خواص زنجبیل:

  •  از بین برنده جای زخم و لک
  •  ضدالتهاب
  • درمان شوره
  •  لایه‌بردار
  • رشد بیشتر موها به کمک زنجبیل
  • آنتی‌هیستامین طبیعی
  •  اکسیر جوانی
  • برطرف کننده‌ی درد عضلات
  •  رفع تهوع
  • کمک به کاهش چشمگیر قند خون و خطر بیماری‌های قلبی
  • کمک به درمان سوءِهاضمه‌ی مزمن
  • کاهش دردهای قاعدگی
  • کاهش کلسترول
  • پیشگیری از سرطان
  • بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از بیماری آلزایمر
  • مبارزه با عفونت‌ها

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here