طرز تهیه نان پنبه ای

0
5981

نان پنبه ای

این نان به خاطر بافت نرمی که دارد به نام پنبه ای معروف است.با کوفته ریزه در تهیه این نان خوشمزه و خانگی که به راحتی تهیه می شود همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد
شکر 4 قاشق سوپ خوری سرپر
مایه خمیر فوری 1 قاشق سوپ خوری سرپر
خامه 2 قاشق غذاخوری
کره آب شده 80 گرم
نمک 1 پنس
شیر ولرم 1 لیوان
پودر هل 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید 1 قاشق چای خوری

 

مواد رومال :

زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه:

خمیر مایه را با یک سوم لیوان آب و 1 قاشق شکر مخلوط می کنیم . مواد باید در جای گرم باشند تا به اصلاح خمیر مایه به عمل بیاید.

داخل یک کاسه بزرگ تخم مرغ رو میشکنیم و پودر هل رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. مایه خمیر رو هم اضافه می کنیم. شکر را اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا شکر حل شود .حالا نوبت شیر ، خامه و کره است که به موادمون اضافه کنیم.نمک رو در آخر اضافه میکنیم. باید آرد رو به مخلوط آرام آرام اضافه کنیم . مواد رو با دست ورز میدهیم. اگه خمیر خیلی چسبنده بود یکم آرد اضافه می کنیم. اگه آرد زیادی اضافه کنیم باعث میشه نان سفت بشه. خمیر رو میپوشنیم و به مدت یک ساعت میزاریم استراحت کنه و پف کنه.

پف خمیر رو می گیریم و خمیر رو به چونه های کوچک تقسیم می کنیم. چونه ها رو هر مدلی که دوست دارین می تونین شکل بدید داخل سینی فر بچینید و دوباره روش رو بپوشونید.باید نیم ساعت استراحت بدهیم.حالا زرده تخم مرغ رو با زعفرون مخلوط و روی چونه هامون می مالیم. می تونید از کنجد و شکر هم برای تزئین استفاده کنید. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها بپزند.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here