طرز تهیه پودینگ انار (شب یلدا)

0
196

پودینگ انار

پودینگ جزو دسرهای خوشمزه و محبوب بین ایرانیان است. برای شب یلدا می تونید پودینگ با طمع انار تهیه کنید. با کوفته ریزه در تهیه پودینگ انار همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق مرباخوری
خامه فرم گرفته 150 گرم
آب انار 2 پیمانه
پودر قند 3/4 پیمانه
شیر 2 قاشق غذاخوری
ژلاتین 2 ورق
پنیر خامه ای 100 گرم

 

 

طرز تهیه :

ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.به این ترتیب پودینگ برای سرو آماده می شود.برای تزیین میتوانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.
سعی كنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی كه ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه كنید.

از ایده های جالب برای تهیه در شب یلدا می توان به : تارت شکلات اناری ، بیسکویت اناری، کیک هندوانه تابه ای ، چیز کیک انار و … اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here