طرز تهیه پوره گوجه فرنگی

0
434

پوره گوجه فرنگی

پوره گوجه فرنگی را می توان جایگزین رب گوجه فرنگی کرد ،با این حال که به غلظت رب نیست اما بافتی نرم و کمی رقیق تر دارد و در انواع پلو ها ، خوراک ها و حتی خورشت ها می توان ازش استفاده کرد.با کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم :

گوجه فرنگی : به مقدار لازم

قالب یخ

 

طرز تهیه :

  • ابتدا یک کاسه خیلی گود بردارید.
  • داخل ظرف را آب جوش بریزید.
  • انتهای هر گوجه را با چاقو به صورت ضربدری و خیلی سطحی برش بزنید.
  • گوجه ها را داخل آب جوش بگذارید یک ربع صبر کنید.
  • حالا گوجه ها از آب جوش آورده و پوستش را آسان جدا کنید.
  • گوجه های پوست کنده را داخل میکسر بریزید حسابی میکس کنید تا له شود و مانند پوره بشود.
  • کمی نمک بزنید.
  • حالا قالب یا نایلون مورد نظر را برداشته و گوجه ها را به دلخواه داخل آن ها بریزید.
  • میتوانید از قالب های کوچک برای پوره ها استفاده کنید.
  • قالب پر شده از پوره گوجه فرنگی را داخل فریزر بگذارید و اجازه دهید تا یخ بزنید.
  • هر بار برای استفاده یک قالب را جدا کنید و داخل خورشت مورد نظر بریزید تا یخش آب شده و پوره داخل خورشت شود.
  • با استفاده از این روش دیگر نیازی به استفاده از رب های دارای نگهدارنده ندارید.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here