طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ

0
255

پیتزا مرغ و قارچ

توی فست فودهایی که پیش میاد توی خونه درست کنیم، پیتزای مرغ و قارچ از رتبه بالاتری از بقیه قرار داره. اون هم به دلیل تفاوت هایی هست که با پیتزاهای مرغ و قارچ بیرون داره .با ما در طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ در کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم

مرغ نصف یک سینه
قارچ 4 الی 5 عدد
فلفل دلمه سبز و رنگی نصف پیمانه، خرد شده
پیاز 1 عدد متوسط
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ادویه کاری 1 قاشق مربا خوری
پنیر پیتزا موزارلا 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

مرغ رو به همراه پیاز و کمی زردچوبه، نمک، چوب دارچین و فلفل میگذاریم تا بپزه. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغها رو ریش ریش میکنیم. مقدار ریز شدن مرغها و ریش شدن اونها کاملا سلیقه ای هست و بستگی به ذائقه شما داره.یک پیاز متوسط رو نگینی خرد کردم و در مقداری روغن تفت دادم. فلفل دلمه های نگینی شده رو هم به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کردم و حدود 5 دقیقه همه رو باهم سرخ کردم. بعد مرغ ریش شده رو به پیاز و فلفل اضافه کردم تا همراهشون تفت بخوره.مرغ روغن رو به خودش میکشه ولی دیگه لازم نیست که روغن اضافه کنیم.

قارچ ها رو هم ورقه کردم و به جز یکی از قارچها که برای تزیین کنار گذاشتم، بقیه رو ریختم توی ماهیتابه تا کنار مرغ ها تفت بخوره . پودر کاری و آویشن رو اضافه کردم. بعد از حدود یکی دو دقیقه زیرش رو خاموش کردم.

خمیر پیتزا رو به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از نیم سانت نشه، پهن میکنیم. پنیر رو روی خمیر میریزیم(هرچی پنیر بیشتر باشه بهتر کش میاد). بعد هم موادی که آماده کردیم، روی خمیر پهن میکنیم و پنیر پیتزا رو روش میریزیم باز.

برای تزیین میتونیم از قارچ ها و فلفل و حتی کمی سس استفاده کنیم. من قارچ ها رو روی پنیر ها چیدم و در آخر کمی آویشن خشک که با دست پودرش کردم روی پیتزا ریختم که باعث خوشگل تر شدنش شد.در آخر هم در فر قرار بدین و در دمای 180-200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بذارید تا بپزه. بعد از اینکه خمیر پخت کاملا و پنی ها طلایی شد پیتزای ما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here