طرز پخت پیتزا مکزیکی تند

0
631

پیتزا مکزیکی تند

پخت پیتزا معروف به پیتزای مکزیکی  با مزه تند و طعم خوشش حتما بار‌ها مهمان سفره هایتان خواهد بود. امیدوارم این پیتزای خوشمزه را بپزید و از طعم ان لذت ببرید با ما در کوفته ریزه همراه باشید.

خمیر‌های آماده پیتزای مکزیکی دارای طعم تند سس گوجه فرنگی است و روی آن با لوبیا، پنیر و فلفل‌های جالاپنو (نوعی فلفل سبز تند) پوشیده شده است.

مواد لازم :

خمیر آماده : 4 قطعه

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی با سیر و سبزیجات : 200 گرم

رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری

کنسرو لوبیا قرمز :200 گرم

سس فلفل قرمز : 1 قاشق غذاخوری

پیاز قرمز : 1 عدد خلال شده

پنیر چدار:100گرم رنده شده

فلفل چیلی سبز بزرگ : 1عدد حلقه شده

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

خمیر‌های پیتزا را در یک سینی شیرینی پزی قرار دهید و روی آن‌ها را با قلم موی مخصوص آشپزخانه، کمی چرب نمایید.

در یک کاسه گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و ذرت را با هم مخلوط نموده و سس فلفل قرمز را به آن‌ها اضافه نمایید تا طعم بگیرد. نمک و فلفل کافی به آن بزنید.

مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا قرمز را به طور مساوی روی هر کدام از خمیر‌ها پخش نمایید.

روی هر کدام از پیتزا‌ها مقداری پیاز خلال شده بگذارید و سپس کمی پنیر چدار رنده شده روی مواد بپاشید و چند حلقه فلفل سبز، برای طعم بیشتر به آن اضافه نمایید.

پیتزا‌ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فر‌های گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید در حدی که پنیر آب شود و خمیر برشته و طلایی گردد.

پیتزا‌ها را از روی سینی بردارید و به بشقاب‌های مخصوص پذیرایی منتقل نموده، بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here