طرز تهیه کرپ گوشت

0
298

کرپ گوشت

از غذاهای فرانسوی که جای خودش رو در ایران نیز باز کرده است. کرپ مواد داخلی آن شیرین می باشد اما می تونیم از گوشت یا ژامبون استفاده کنیم تا به یک میان وعده تبدیلش کنیم . با کوفته ریزه در تهیه کرپ گوشت همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد نگینی
رب گوجه 2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش 3 قاشق سوپ خوری
جعفری 1/2 پیمانه. ساطوری
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای کرپ:

 

آرد سفید 8 قاشق سوپ خوری
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
نمک 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1/4 قاشق چای خوری
روغن مایع به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کنید. زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، آب لیموترش و جعفری را به آن افزوده و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
برای تهیه کرپ:

آرد را درون کاسه ای ریخته و به تدریج شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود. بعد تخم مرغ، نمک و زردچوبه را به آن افزوده و با استفاده از چنگالی (یا همزن دستی) کاملا مخلوط کنید. تابه نسوزی به قطر 10 سانتی متر را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس با مقداری روغن کف آن را چرب کرده، مقداری از مایه کرپ را به وسیله ملاقه ای درون تابه بریزید. بعد آن را تکان دهید تا مایه به طور یکنواخت پخش شود. وقتی روی کرپ بسته و زیر آن طلایی رنگ شد، آن را از تابه خارج کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

مقداری از مایه گوشتی را روی کرپ (سمت طلایی آن) ریخته و رول کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).رول آماده شده را درون تابه ای مقداری روغن سرخ کنید (در حدی که اطراف آن نیز طلایی رنگ شود).

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here