طرز تهیه کوکتل سانگریا

0
540

کوکتل سانگریا

از نوشیدنی های محبوب اسپانیایی که بعد از موهیتو طرفداران بسیاری دارد، کوکتل سانگریا است که طمع خوب و بسیار مهمان پسندی دارد. در کوفته ریزه با تهیه این کوکتل همراهمان باشید.

مواد لازم :

لیموترش زرد: 2 عدد

پرتقال :2 عدد

سیب: 1 عدد

هلو : 2 عدد

وانیل: 1 قاشق چایخوری

دارچین : 3 تکه کوچیک (پودر دارچین : 1 قاشق چای خوری)

شکر : 2/3 فنجان

آب انگور قرمز: 1 لیتر

کلاب سودا : 2 لیوان

 

تهیه سانگریا:

به یک کاسه بزرگ نیاز  داریم که همه مواد داخل آن جا شوند. شکر رو بریزید و بعد آب انگور قرمز رو اضافه کنید و هم بزنید حالا وانیل و دارچین را نیز اضافه می کنیم. باید مواد را حسابی هم بزنیم تا شکر کلن حل شود. هلوها و سیب رو اول پوست می گیریم و در اندازه یک سانتی متری خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم. آب لیمو و پرتقال رو بگیرید و داخل کاسه بریزید. روی ظرف را سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. حداقل 3 ساعت زمان مناسب است. اگه بزارید یک شب تو یخچال بمونه تا میوه ها در مخلوط آب انگور بمونه نوشیدنی خوشمزه تری خواهید داشت. بعد از اینکه از یخچال دراوردیم نوبته سودا یا آب گاز دار است که به موادمون اضافه کنیم. کوکتل آماده است داخل لیوانی که می خواید سرو کنید بریزید و چند قالب یخ هم اضافه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here