طرز تهیه کیک رولتی

0
209

کیک رولتی

کیک رولتی که به آن کیک سوئیسی هم گفته می شود جز کیک های اسفنجی است که از کیک های پایه کیک پذی محسوب می شوند. با کوفته ریزه در تهیه کیک رولتی خانگی همراهمان باشید.

مواد لازم :

تخم مرغ : 4 عدد

شکر : 2/3 پیمانه

آرد : 2/3 پیمانه

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

وانیل : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

سفیده تخم مرغ رو با وانیل با همزن هم بزنید . 1/3 از شکر رو اضافه می کنیم و تا زمانی که شکر در تخم مرغ حل شود به هم زدن ادامه می دهیم.  1/3 باقی مونده از شکر رو هم اضافه می کنیم تا تخم مرغ به حد کافی سفت شود.حالا زرده و سفیده رو به آرامی باهم مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک می کنیم و بعد به آرامی به موادمون اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم میزنیم. حالا قالبی که انختاب کرده ایم رو با کاغذ روغنی می پوشونیم و مواد کیک رو داخل قالب می ریزیم . فر رو از قبل باید با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنیم. کیک رو به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا پخته شود.

بعد از پختن از فر خارج می کنیم و از کاغذ روغنی جدا می کنیم . کیک رو با دستمال رول مانند می کنیم و در یخچال می گزاریم وقتی کامل سرد شد از یخچال در میاریم و با خامه فرم گرفته و مربا یا هرچیزی که خودتون علاقه دارید رول رو پر می کنیم و دوباره داخل یخچال میزاریم. کیک آماده است برای سرو هم می تونید از انواع میوه یا سس شکلات استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here