طرز تهیه کیک زبرا ( دو رنگ)

0
1141

کیک زبرا

از انواع کیک های دورنگ میتوان به کیک زبرا اشاره کرد که به نام های کیک راه راه و یا کیک گوره خری نیز معروف است. جزو کیک های ساده ماننده کیک اسفنجی محسوب می شود ماننده کیک خیس و کیک شیفون که تهیه آنها در خانه بسیار راحت است. با کوفته ریزه در طرز تهیه کیک زبرا همراهمان باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد

شکر : 1 پیمانه

شیر : 1 پیمانه

روغن مایع : 1 پیمانه

آرد سفید : 2و نیم پیمانه

بیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری

وانیل: 1/3 قاشق چای خوری

پودر کاکائو : 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

تخم مرغ ها و شکر را باهم مخلوط میکنیم تا شکر کامل حل شده و مواد پف کند. روغن مایع و شیر را به مخلوط اضافه می کنیم و هم میزنیم. اردسفید با بکینگ پودر و وانیل را باهم الک کنید بعد به مخلوط موادمون آرام آرم اضافه کنید. با قاشق هم بزنید نیازی به همزن نداره. حالا که مایه کیک حاضره نصف مایه رو داخل ظرف دیگری می ریزیم. پودر کاکائو که داشتیم رو به یکی از ظرف هامون اضافه می کنیم و کامل مخلوط می کنیم. حالا قالبی که انتخاب کردید رو کفش رو چرب کنیدیا می تونید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. 3 قاشق از مایه سفید رو وسط قالب بریزید.حالا سه قاشق از مایع شکلاتی رو وسط مایه سفید رنگ داخل قالب بریزید. به همین منوال ادامه بدید تا مایه کیک تموم بشه. قالب را داخل فر تو دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 تا 60 دقیقه بزارید تا کیک پخت شود. کیک دورنگ حاضر است کنار چای در ی عصرانه با خانواده نوش جان کنید.برای تزئین میتونید از پودر پسته و نارگیل یا سس شکلات هم استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here