طرز تهیه کیک صبحانه (تابه ای)

0
199

کیک صبحانه

این کیک برای صبحانه بسیار عالی است و در زمان بسیار کمی تهیه می شود.بافت سفت تری نسبت به کیک های اسفنجی ، کیک خیس ، کیک زبرا و شیفون دارد. با کوفته ریزه در تهیه کیک صبحانه تابه ای همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

آرد قنادی یا گندم 6 قاشق غذاخوری
شیره انگور یا خرما 1/3 لیوان (5قاشق شکر)
ماست یا شیر 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه :

تخم مرغ و وانیل با شیره رو با چنگال یک دقیقه هم میزنیم. روغن مایع و ماست رو به مواد اضافه می کنیم هم میزنیم تا یک دست بشن. آرد و بیکنیگ پودر رو باهم الک می کنیم و بعد به مواد کیکمون تدریجی اضافه می کنیم و هم میزنیم. حالا یه تابه برمیداریم یک قاشق روغن مایع داخلش میریزیم و روی حرارت می زاریم. وقتی یکم داغ شد مایه کیک رو داخل تابه می ریزیم. برای طرح دادن روی کیک می تونید یک مقدار از مواد رو بردارید و بهش کاکائو اضافه کنید و بعد روی مایع سفید کیک بریزید . روی شعله از شعله پخش کن استفاده کنید. در تابه رو حتمن بزارید با خلال دندان امتحان کنید اگه پخته باشه و مواد به کیک نچسبه می تونید روی دیگر کیک رو هم برشته کنید. کیک صبحانه ما حاضر است .

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here