طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای(شب یلدا)

0
1268

کیک هندوانه تابه ای

از ایده های جالبی که می تونید برای یک شب نشینی اونم تو شب یلدا داشته باشید. از جمله : چیزکیک انار ، تاتلی زبرا انار ،مسقطی انار و کیک هندوانه تابه ای ، یا همان زبرا رو تهیه کنید. با کوفته ریزه در تهیه کیک هندوانه تابه ای همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر یا آب 2/3 پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
رنگ خوراکی سبز و قرمز

 

 

طرز تهیه :

اول تابه مورد نظر رو خوب چرب کنید. روی شعله ، شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه.تخم مرغ شکر و وانیل را خوب با همزن برقی بزنید تا حجیم و رنگ آن کرمی شود سپس روغن و شیر را اضافه کرده در آخر ارد و بکینگ پودر الک شده حالا در اینجا مثل تصویر زیر ، نصف مواد را بزارید برای رنگ قرمز و داخل ظرفی بریزید و کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید تا یکدست شود.

مابقی مواد هم به دو قسمت کنید برای رنگ سفید (ساده) و سبز رنگ مواد سبز رنگ‌ بیشتر از سفید باشه .
مواد را که رنگی کردید و آماده شد ؛ اول رنگ سبز را بریزید تا خودش داخل تابه پهن شود ، بعد مواد سفید رنگ در مرکز تابه بریزید و سپس در مرکز سفید رنگ مواد قرمز
رنگ که روی هم در وسط ریخته میشه خیلی راحت و مرتب توی تابه پهن میشه و شکل میگیره حالا سرش دمکنی بزارید و روی حرارت متوسط اجازه دهید بپزه
بعد نیم ساعت با خلال چک کنید.وقتی کیک پخت و شعله را خاموش کردید و کیک گرمه روی آن را با شکلات چیپسی (از لوازم قنادی ها تهیه کنید) تزیین کرده مثل دونه های هندوانه چون کیک گرمه شکلات ها روش فیکس میشه

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here