طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ

0
166

گراتن پاستا با مرغ

گراتن مرغ و قارچ در واقع نوعی پیش غذا محسوب می شود که می توان به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد.  این پاستا به سوفله مرغ و قارچ نیز شناخته می شود.با ما در کوفته ریزه با تهیه گراتن پاستا با مرغ همراه باشید.

 

مواد لازم :

پاستا : 2 لیوان

مرغ : نصف یک سینه کامل

قارچ : 3-4 عدد

پنیرپیتزا : 100 گرم

پنیر پارمسان : 2 قاشق غذاخوری

پاپریکا : 1 قاشق مرباخوری

پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

سس سفید(سس بشامل)

روش تهیه گراتن پاستا با مرغ

سینه مرغ را به قطعات کوچک و نازک برش دهید. کف ماهیتابه را چرب کنید و قطعات مرغ را با پودر سیر ، پاپریکا ، نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود .قارچ را نیز تفت دهید.پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید.

در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید و به ترتیب مرغ،قارچ ،سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین ترتیب تا تمام شدن مواد بچینید.در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here