طرز تهیه گوجه پلو با کوفته ریزه

0
161

گوجه پلو با کوفته ریزه

از غذاها یی که می توان با کوفته ریزه تهیه کرد : شوید پلو ، موزارلا ، زرشک پلو ، کوفته نخودچی و گوجه پلو است که شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد.  گوجه پلو شیک و مجلسی  است مخصوصاً اگر همراه با سیب زمینی سرخ کرده و گوشت قلقلی سرو شود.با تهیه این غذای ساده در کوفته ریزه همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

گوجه 4 الی 5 عدد
پیاز 1 عدد
برنج 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیب زمینی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 2 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا 4 قاشق چای خوری
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه :

پیاز را رنده کنید و با یک قاشق روغن زیتون تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید.گوجه ها را پوست بکنید و رنده یا میکس کنید.گوجه پوره شده را به پیاز اضافه و با آن مخلوط کنید.نمک، فلفل وپودر پاپریکا به آن اضافه کنید.یک قاشق رب گوجه به مخلوط اضافه کنید تا رنگ بهتری پیدا کند. بعد از 2 دقیقه تفت دادن 1 قاشق دیگر روغن زیتون اضافه کنید.

برنج را با کمی روغن و نمک و چند پیمانه آب بگذارید روی حرارت تا بپزد. برنج را کمی خام تر از معمول بردارید و آبکش کنید.برنج آبکش شده را روی مخلوط گوجه بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس کف قابلمه را چرب کنید و وقتی کمی داغ شد، برنج گوجه ای را داخل آن بریزید.یک فنجان آب دیگر اضافه کنید. با کفگیر روی برنج را صاف کنید و کمی فشار بدهید. سپس در قابلمه را ببندید. بعد از 5 دقیقه شعله زیر برنج را کم کم کنید.

سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و با روغن زیتون سرخ کنید..گوشت چرخ کرده را با زردچوبه،  پاپریکا و نمک و فلفل طعم دار کنید.گوشت را قلقلی کنید.گوشت های قلقلی را به سرعت کف تابه بچینید. وقتی همه کوفته ها را در تابه چیدید شعله را کمی بیشتر کنید. وقتی دو طرف کوفته ها سرخ شد شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا مغزپخت شوند.بعد از 1 ساعت که برنج دم کشید، زیر آن را خاموش کنید. غذا حاضر است.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here