طرز تهیه نان سیمیت (ترکیه ای)

0
107

نان سیمیت

از انواع نان های مخصوص صبحانه که بیشتر در کشور ترکیه استفاده می شود نان سیمیت است . این نان خوشمزه دستور پخت بسیار راحتی داره و می تونید توی خونه تهیه کنید. با کوفته ریزه همراهمان باشید.

 

 

 مواد  لازم:

آرد به میزان لازم
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
آب 2 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن مایع نصف پیمانه
شیره انگور 3 قاشق غذاخوری
آب 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

داخل یک کاسه ، شکر، مایه خمیر،  آرد و نمک را بریزیدو مخلوط کنید. آب و سپس روغن مایع را اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر نسبتا چسبناکی به دست بیاید. اگر بافت خمیر نان یک دست نشد میتوانید دو الی سه قاشق غذاخوری آرد شیرینی پزی به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت 8 دقیقه ورز دهید. به ورز دادن خمیر ادامه دهید که تا حد قابل قبولی چسبناک شود. روی ظرف خمیر را بپوشانید. یک ساعت و نیم به آن استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

نان سیمیت

مرحله اول نان سیمیتکنجدها را در ماهیتابه بریزید تا بو داده شوند. سپس در ظرف دیگری شیره انگور و یک دوم پیمانه آب اضافه و مخلوط کنید.پس از استراحت خمیر، دستتان را مشت کنید و با احتیاط وسط خمیر را به پایین فشار دهید. خمیر را به 16 تکه تقسیم کنید. دو تکه از خمیر نان را موازی با هم قرار دهید و آن ها را به شکل صاف و کشیده درآورید. طول این تکه ها باید حدودا 64 سانتی متر باشد.حالا این دو تکه خمیر را در جهت های مخالف هم بچرخانید تا مارپیچ درست شود. دو انتهای مارپیچ را بهم فشار دهید تا یک حلقه ایجاد شود. این کار را با 14 تکه باقی مانده خمیر تکرار کنید تا 7 حلقه دیگر ایجاد شود.

نان سیمیت
مراحل دوم تهیه نان سیمیت

رول ها را در ظرف محتوی مخلوط شیره انگور و آب فرو ببرید.سپس آن را در ظرف کنجد بزنید تا کنجدها به طور کامل به تمام آن بچسبند. با احتیاط روی نان را بپوشانید و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر استراحت کرده تا پف کند.فر را روشن کنید تا با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شود. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. حالا خمیر نان را روی سینی فر قرار دهید.نان را در فر بگذارید تا به مدت 12 الی 15 دقیقه خوب بپزد. وقتی اطراف نان قهوه ای رنگ شد کاملا پخته است.

نان سیمیت مرحله 3
نان سیمیت مرحله سوم

نکات:

نان سیمیت خانگی را میتوانید با پنیر سفید فتا، موزارلا و انواع پنیرهای دیگر، گوجه فرنگی تازه و خیار سرو کنید. هم چنین این نان با حلوا ارده، انواع شیره و شکلات صبحانه هم بسیار خوشمزه و صبحانه ای عالی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here