طرز تهیه نان شیرمال

0
901

نان شیرمال

نان شیرمال یک میان وعده، صبحانه یا عصرانه ی سالم است که طرفداران زیادی هم دارد.تهیه نان شیرمال اصلا کار سختی نیست بافت نرم و پنبه ای دارد و به راحتی می تونید تو خونه تهیه کنید .با کوفته ریزه در این بخش همراهمان باشید.

مواد لازم:

آرد 500 گرم
شکر 60 گرم
شیر 300 میلی لیتر
کره 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد ، برای رومال
مایع خمیر خشک 1 قاشق غذاخوری سرپر
پوست لیمو 1قاشق غذاخوری،رنده شده
وانیل شکری 1 بسته
نمک نوک قاشق
زنجبیل به میزان لازم

 

طرز تهیه نان شیرمال :

مایع خمیر را با یک قاشق مربا خوری شکر در شیر گرم حل کنید و بگذارید تا پف کند.آرد را هم با شکر ، روغن ، زرده تخم مرغ  و اگر دوست داشتید کمی زنجبیل مخلوط کنید و کم کم آب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به وجود بیاید.5 تا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا نرم شوذ. بعد خمیر را به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید و به حالت گلوله در بیاورید.روی خمیر را بپوشانید و کمی استراحت دهید تا پف کند.بعد خمیر را با وردنه به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی در بیاورید.خمیر ها را داخل سینی چرب شده قرار دهید و با قالب های دایره ای شکل روی خمیر را طرح دهید.

نان شیرمال
نان شیرمال شیری

زرده تخم مرغ را با کنجد مخلوط کرده و روی خمیر بمالید.فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید .سپس سینی شیرمال را طبقه وسط فر قرار دهید تا نان پخته شود.بعد از پخته شدن آن و سرد شدنش ، کمی شیر و کره روی نان ها بمالید تا براق و نرم شوند.نان ها  را داخل نایلون بگذارید تا خشک نشود.

نکات:

در صورت تمایل به خمیر نان مقداری گردو یا کشمش اضافه کنید.
بهتر است وسط خمیر مقداری پوره خرما(مخلوط خرمای بدون پوست و کره)اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
در زمان روشن کردن فر کاسه ای اب داخل فر قرار دهید تا همزمان با گرم شدن فر ، رطوبت مناسبی نیز برای پخت نان ها ایجاد شود و نان ها خشک نشوند.

اگر مقدار آرد کم شد ، اندکی به آن اضافه کنید تا در نهایت خمیر شما چسبندگی نداشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here