آموزش پخت آش رشته محلی

689
آش رشته محلی
تهیه آش رشته محلی

پخت آش رشته محلی

از معروف ترین آش های ایرانی ، آش رشته محلی است.این آش را با کشک، گاهی با سرکه و حتی ترشی می خورند.خانواده های ایرانی اغلب این آش خوشمزه را در فصل های زمستان و پاییز تهیه می کنند. در کوفته ریزه با پخت آش رشته محلی همراهمان باشید.

مواد لازم آش رشته

رشته آش: نصف بسته

سبزی آش : 1 کیلو

پیاز : 2 عدد

حبه سیر: 5 عدد

کشک محلی

نخود :1 پیمانه

لوبیا : 1 پیمانه

عدس: 1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه و قرمز ، زرد چوبه و پودر سیر : به میزان لازم
  1. طرز تهیه آش رشته محلی

حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.

پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.

نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.

 

نکات تکمیلی:

برای اینکه رشته ها به هم نچسبند و مواد راحت تر در قابلمه پخته شوند باید گنجایش قابلمه بزرگتر از حجم آش رشته باشد.

برای زیبایی آش، سبزی آش باید درشتر خرد شود و نیز بدون ساقه باشد.

بهتر است از پیاز داغ فراوان برای داخل آش استفاده کنید.

سعی کنید از مرغوبترین نوع رشته آش استفاده کنید.

حتما نمک داخل آش رشته را تست کنید تا به واسطه ریختن کشک اش شور نشود.

روغن باعث جا افتادن آش میشود به همین دلیل باید به اندازه کافی آن را مصرف کرد.

کشک باعث بریده شدن آش میشود ، به همین دلیل نباید آن را در آش رشته جوشاند.

از نظر بهداشت و سلامت کشک را حتماً به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

برای درست کردن نعنا داغ 2 قاشق روغن را داغ کرده و نعنای خشک را داخل آن بریزید و بلافاصله خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

هنگامی که آش جا افتاد باید لعابی رقیق روی آن را بپوشاند و رشته بوی خامی ندهد. البته نوع رشته هم تاثیر خوبی در جا افتادن آش میگذارد.

تره را جدا از سبزی های دیگر خرد کنید .

برای اینکه آش بد رنگ نشود هرگز موقعه پخت در قابلمه را نگذارید.

مقدار حبوبات را میتوانید کم یا زیاد کنید.

اگر از آب قلم در آش استفاده کردید مقدار کره یا روغن را کمتر کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید