آموزش پخت آش ماست | تبریز

644
آش ماست
طرز تهیه آش ماست

آش ماست تبریز

طرز تهیه آش ماست به روش های مختلف در شهرها و استان های ایران انجام می شود. آش ماست تبریزی و آش ماست شیرازی از محبوبیت و مشهوریت بیشتری برخوردارند. در رستوران های سنتی تبریز پخت آش ماست جزو چند غذای اول قید شده در فهرست غذایی است . البته توجه داشته باشید که اگر به همین آش کمی رشته بزنید ، تبدیل به آش کشک می‌شود و لذتی متفاوتی به شما ارائه می کند .با ما در تهیه این آش با کوفته ریزه همراه باشید.

مواد لازم  :

برنج: 1 پیمانه

سبزی آش : 1 کیلو

سیب زمینی : 1 عدد

عدس : 1 پمانه

پیاز متوسط : 2عدد

آب گوشت : 4 لیوان

گوشت چرخ کرده: 100 گرم

آرد ذرت : 1 قاشق غذا خوری

ماست : به میزان دلخواه

 

 

دستور پخت

 

لپه، عدس و برنج رو از قبل خیس می کنیم ولی برای این حبوبات 3 تا 4 ساعت هم کافی هست فقط باید چند بار تو این مدت آبشون رو عوض کنیم.

برای شروع 4 تا 5 لیتر آب رو داخل قابلمه مناسبی می ریزیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاد و بعد لپه رو اضافه می کنیم.

20 دقیقه بعد عدس رو اضافه می کنیم. چند تا جوش که خورد برنج شسته و آبکش شده رو هم اضافه می کنیم. صبر می کنیم تا برنج کمی لعاب بندازه و بعد سبزی آش رو اضافه می کنیم.

سپس پیاز داغی رو که از قبل تهیه کردیم رو به همراه نمک و فلفل سیاه به آش اضافه می کنیم و زیر حرارت رو ملایم می کنیم. درب قابلمه رو قرار میدیم تا آش کم کم جا بیفته. آش ماست حاضر است با پیاز داغ میتونید تزئین کنید.

دوستان منتظر نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان هستم.

نکات کلیدی:

این آش بعد از اضافه کردن ماست نیاز به جوشیدن ندارد.

هر چه ماست ترش تر باشد آش خوشمزه تر می شود. یکی دو روز ماست را خارج از یخچال نگهداری کنید تا ترش شود.

می توانید در صورت تمایل مقدار سبزی آش را کمتر یا بیشتر کنید.

دقت کنید که استفاده بیش از حد نعنا آش را تلخ می کند.

در طول پخت آش اگر آب آش کم بود می توانید به آن آب جوش اضافه کنید.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید