طرز تهیه اسپاگتی با کوفته ریزه

1321
اسپاگتی با کوفته ریزه
ماکارونی با کوفته ریزه

اسپاگتی

ماکارونی از اون دست غذاها است که همه از جمله بچه ها دوست دارند و زیاد توی خونه های ایرانی تهیه میشه. اسپاگتی یا رشتار ، نوعی پاستای استوانه ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده می‌شود.

اسپاگتی با کوفته ریزه:

دستور اصلی اسپاگتی با گوشت چرخ کرده است، در این قسمت میخواییم اسپاگتی رو چرخ کرده که به صورت کوفته ریزه در میاریم تهیه کنیم. می تونید از مرغ، سویا، ژانبون، سبزیجات و حتی تن ماهی نیز برای تهیه اسپاگتی استفاده کنید.

غذاهای متنوعی می تونید با کوفته ریزه تهیه کنید از جمله : خوراک کوفته ریزه با سس ، کوفته ریزه با سس انار ، زرشک پلو ، رول بادمجان ، لازانیا و …  در این بخش می خواهیم تهیه اسپاگتی با کوفته ریزه رو آموزش بدهیم.

 

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی

ماکارونی1 بسته
رب گوجه فرنگی4 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده400 گرم
پیاز2 عدد
تخم مرغ1 عدد
آرد2 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
ریحانبرای تزئین
پنیرپارمساندر صورت تمایل

 

طرز تهیه اسپاگتی با کوفته ریزه:

گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ، پیاز و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آن افزوده با دست ورز دهید. سپس از یک قاشق به عنوان پیمانه استفاده کنید و هر قاشق از مخلوط گوشت را در دست به یک گوی کوچک تبدیل کنید.

کوفته ریزه ها را در یک ظرف نسوز که کمی چرب کرده اید بچینید و در فر با حرارت متوسط و بدون درپوش حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که مغز پخت شوند بپزید. در این مرحله می تونید مقداری پنیر پارمیزان هم بریزید روی کوفته هایی که داخل فر در حال پخت هست.

اما اگه خواستید می تونید داخل روغن کوفته ها رو سرخ کنید، فقط دقت کنید که کوفته ریزه ها مغز پخت شودو هر طرفشون سرخ بشود.

تهیه سس کوفته ها

گوجه فرنگی رنده شده را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. تا جوشیده و کمی غلیظ شود سپس گوشت قلقلی ها را به آن اضافه کرده و بگذارید دو دقیقه در آن بجوشد. می تونید از سس بشامل، سس پستو و حتی سس آلفردو نیز استفاده کنید. بستگی به خودتون داره.

 

پخت ماکارونی

یک ظرف بزرگ آب و یک قاشق نمک را روی اجاق گاز به جوش آورید و ماکارونی را در آن ریخته بجوشانید تا نرم شود. باید رشته ها مغز پخت شوند. اسپاگتی را با آب سرد آبکش نمایید.

در صورت تمایل اسپاگتی را به صورت آبکش شده و چنانچه مایلید به روش دم کردن آماده نمایید. سپس با خورش کوفته ریزه سرو کنید. برای تزئین از پنیر پارمزان و چند برگ ریحان تازه استفاده کنید.

 

دوستای عزیزم منتظر نظرات، پیشنهادات و انتقاداتتون هستم.

نکات کلیدی:

برای اسپاگتی با کوفته قلقلی از کمی ریحان و جعفری در مواد کوفته قلقلی استفاده کنید که گوشت را خیلی خوش طعم تر میکنه. البته کمی هم برای سرو نگه دارید، چون سبزی تازه روی این اسپاگتی، ظاهر و طعم جذاب تری بهش میده.

برای اینکه از روغن کمتری استفاده بشه و کوفته قلقلی ها کم چرب باشه اونها رو در فر بپزید. اما شما می تونید درون تابه کوفته قلقلی ها رو سرخ کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید