طرز تهیه بوریتوی مکزیکی

112
بوریتوی مکزیکی
تهیه صبحانه بوریتوی مکزیکی

بوریتوی

بوریتو در واقع، صبحانه چوپانان مکزیکی بوده است. نان تورتیلای گندم، جزو اصلی این غذای لذیذ به شمار می‌آید. داخل آن را می‌توان با تخم‌مرغ نیمرو، سوسیس و کالباس و مقدار زیادی فلفل چیلی پر کرد. بوریتوی مکزیکی امروز تهیه می شود.

 

بوریتوی مکزیکی

بوریتو، نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیلای گندمی درست شده و با مواد مختلفی پر می‌شود. بوریتو به‌عنوان صبحانه در مکزیک سرو می‌شود و معمولا برای پخت، نان تورتیلای قیف‌شده به دور مواد را سرخ یا بخارپز می‌کنند. انواع مختلف بوریتو با گوشت مرغ، گوساله، برنج، لوبیای پخته و سبزیجاتی چون کاهو، گوجه، پنیر و سس‌های تند و خوش‌طعم تهیه می‌شوند. با کوفته ریزه در بخش بوریتوی مکزیکی با ما باشید.

 

مواد لازم بوریتوی مکزیکی

کالباس گوشت : 8 ورقه

سیب‌زمینی رنده‌شده : 2 عدد

روغن زیتون : 1-2 قاشق غذاخوری

کره : 1 قاشق چای خوری

تخم‌مرغ  : 8 عدد (کمی همزده)

فلفل چیلی سبز برشته‌شده : نصف لیوان

تورتیلای گندم : 4 ورقه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تورتیلای گندم

آرد گندم : 500 گرم

نمک : به مقدار لازم

آب : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

آب جوش : نصف لیوان

بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری

 

پخت نان تورتیلای گندم

آرد را چند بار الک می کنیم و سپس با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. وسط آرد، یک گودی ایجاد کرده و روغن و آب را به آن اضافه کنید تا یک خمیر به دست بیاید. خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید و سپس، آن را داخل کیسه نایلونی بگذارید تا ده دقیقه استراحت کند.

بعد از ده دقیقه خمیر را بردارید و آن را دوازده قسمت کنید، سپس همه قسمت‌ها را به‌شکل دایره دربیاورید. روی سطح کار، آرد بپاشید و خمیرها را با فاصله کنار هم بچینید و روی آن پارچه بکشید.

خمیر‌ها را با وردنه باز کنید تا اندازه قطر هر دایره سی سانتی‌متر شود.

ماهیتابه چدنی را روی شعله کم گاز بگذارید و وقتی داغ شد، خمیرها را به‌صورت آهسته در آن بیندازید. وقتی یک طرف خمیرها پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.

نان‌ها را پس از پخت از ماهیتابه دربیاورید و داخل پارچه بگذارید تا خشک نشوند.

 

دستور پخت بوریتوی مکزیکی

کالباس‌ها را کمی سرخ کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند، سپس آن‌ها را به رشته‌های ۲٫۵ سانتی‌متری نازک برش بزنید. اگر تکه‌ای از کالباس به ته ماهیتابه چسبیده است، آن‌ها را جدا کنید و روغن اضافی را دور بریزید.

۲. یک ماهیتابه چدنی را روی حرارت متوسط بگذارید. سیب‌زمینی‌های رنده‌شده را فشار دهید تا آب آن گرفته شود، سپس آن‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

۳. یک قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ریخته و سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت یک لایه یک‌دست در کف ماهیتابه بریزید. لایه سیب‌زمینی را روی حرارت متوسط آن‌قدر سرخ کنید تا زیر آن قهوه‌ای شود، سپس آن را با احتیاط برگردانید و آن‌قدر سرخ کنید تا کاملا برشته شود.

توجه داشته باشید که ممکن است مجبور شوید، چند بار لایه سیب‌زمینی را برگردانید تا نسوزد. اگر به روغن بیشتری برای سرخ‌شدن نیاز بود، حتما به سیب‌زمینی، روغن اضافه کنید.

۳. لایه سیب‌زمینی سرخ‌شده را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود و سپس آن را به قطعه‌های پنج سانتی‌متری برش بزنید.

۴. کف ماهیتابه را تمیز کنید و سپس کره را داخل آن بیندازید و اجازه دهید روی حرارت کم و ملایم ذوب شود و روی آن حباب ایجاد شود. کمی نمک به تخم‌مرغ‌های هم‌زده اضافه کنید و آن‌ها را داخل ماهیتابه بریزید. آن را هم بزنید تا به‌اندازه دل‌خواهتان سرخ شود. تخم‌مرغ سرخ‌شده را از ماهیتابه دربیاورید و کنار بگذارید.

۵. کالباس‌ها، کتلت‌های سیب‌زمینی، تخم‌مرغ سرخ‌شده و فلفل سبز چیلی را در یک ظرف بچینید و چهار ظرف دیگر را برای سرو آماده کنید.

۶. ماهیتابه را  روی حرارت زیاد قرار دهید. ورقه تورتیلای گندمی را در آن بیندازید و تا زمانی که پف کند و نقطه‌های قهوه‌ای رنگ در آن پدیدار شود، به حرارت دادن  آن ادامه دهید. در حین حرارت دادن، چند بار تورتیلا را برگردانید تا نسوزد.

۷. تورتیلا را در یکی از ظرف‌های سرو پهن کنید و یک چهارم از تخم‌مرغ همزده سرخ‌شده را در مرکز آن بریزید. یک چهارم کتلت‌های سیب‌زمینی نازک برشته و سپس چیلی و کالباس را به آن اضافه کنید. سعی کنید تمام مواد به‌صورت مساوی در تورتیلا پخش شوند.

۸. بوریتو را بپیچید. این کار را با تا کردن از پایین بوریتو آغاز کنید و لایه تورتیلا را تا مرکز ساندویچ تا بزنید. سپس گوشه‌های دیگر را به روی مرکز ساندویچ بیاورید و تا بزنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید