طرز تهیه بیسکویت انار(شب یلدا)

0
462

بیسکویت انار

با اومدن شب یلدا همه دوست دارن تزیینات و خوراکی های خاص خودشون رو داشته باشند.یکی از ایده های جالب تهیه بیسکویت انار است. با کوفته ریزه در تهیه کوکی انار همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

 

کره۱۵۰ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم
آرد280 گرم
تخم مرغ۱ عدد
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

کره را به مدت 3 دقیقه با همزن هم می زنیم تا کرمی رنگ شود و بعدش پودر قند را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد  یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را که از قبل باهم مخلوط کردیم در سه مرحله اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم. در مرحله سوم اضافه کردن آرد ،  نمی توانیم از همزن اضافه کنیم و باید با انگشت ، آرد را به خورد خمیر دهیم.نباید خمیر کره ای را ورز داد.

بر روی خمیر آماه شده کیسه فریزر می کشیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خمیر خودش را پیدا کند. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال خارج می کنیم و بر روی سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم یا اینکه کمی آن را چرب می کنیم و خمیر را بر روی سینی پهن می کنیم و شروع به قالب زدن می کنیم.

فر را از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم و بر روی درجه 180 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم. حالا سینی حاوی کوکی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل می گذاریم و صبر می کنیم تا کوکی ها بپزد. حتما بعد از 10 دقیقه پخت ، کوکی ها را بررسی کنید. کوکی پخته شده به راحتی داخل سینی جابه جا می شود. بعد از پخت کامل کوکی های کره ای ، آن ها را از فر خارج می کنیم و بعد از خنک شدن با رویال آیسینگ تزیین می کنیم.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here