طرز تهیه تاتلی زبرا اناری | محلبی انار

1292
تاتلی زبرا اناری
تهیه تاتلی زبرا

تاتلی زبرا اناری

از دسرهای خوشمزه ترکیه که بسیار محبوب است و در ایران نیز دارای طرفداران خودش است، محلبی انار را می توان نام برد. برای شب یلدا امسال این دسر شیک و خاص را تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. با آموزش تاتلی زبرا اناری در کوفته ریزه همراهمان باشید.

 

مواد لازم برای محلبی قرمز:

آب انار2 لیوان
شکرنصف لیوان
آرد سفید قنادی1 قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته1.5 قاشق غذاخوری سرپر

 

مواد لازم محلبی سفید:

شیر2 لیوان
شکر3/4 لیوان
آرد1 قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته1.5 قاشق غذاخوری سرپر
وانیل شکری5 گرم (1 پاکت)

 

طرز تهیه تاتلی زبرا

2 عدد قابلمه نیاز داریم . در قابلمه اولی تمام مواد محلبی سفید بجز وانیل را به ترتیب می ریزیم و با همزن دستی خوب هم بزنید.

داخل قابلمه دیگرمون مواد محلبی قرمز را به ترتیب می ریزیم و با همزن دستی هم میزنیم.

هر دو قابلمه را همزمان روی اجاق می زاریم و در حالیکه با همزن دستی هم میزنیم، بپزید. 4_3 دقیقه بجوشند کافی است.

قبل از اینکه محلبی سفید را از روی اجاق بردارید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. پیاله های کوچک پیرکس یا (سرامیک یا سیلیکونی) را خیلی کم چرب کنید.

محلبی را داخل ظرف ها بریزید هر رنگ را دو قاشق بریزید ابتدا محلبی قرمز سپس محلبی سفید را بریزید و به این ترتیب درست در وسط پیاله بریزید وپر کنید.

وقتی ولرم شد روی قالب سلفون بکشید و در یخچال بذارید. 6 ساعت بعد از یخچال بیرون آوردید ابتدا با دست از کناره های قالب جدا کنید و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.

ایده های دیگه برای شب یلدا مانند : مسقطی انار ، کوکی هندوانه ، ژله انار ، دسر ویکتوریا ، شکلات اناری و … را می تونید تهیه و در شب یلدا کنار خانواده میل کنید.

 

نکات اصلی:

با پودر نارگیل و انار می تونید تزئین کنید.
خیلی دسر لطیف و خوشمزه است حتما امتحان کنید
میتونید بجای آب انار از آب پرتقال یا آلبالو استفاده کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید