طرز تهیه ترشی بامیه

421
ترشیه بامیه
طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه و راحت

ترشی بامیه

از انواع ترشی هایی که در فصل پاییز تهیه می شود ترشی بامیه است. این ترشی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی طعم بسیار مطلوبی دارد. می تونید با انواع غذاها میل کنید. بامیه برای سلاتی بسیار مفید است. برای تهیه این ترشی با ما در کوفته ریزه همراه باشید.

پیشنهاد نویسنده برای دوست داران ترشیجات : ترشی هلو، ترشی سالسا تند، ترشی بادمجان، ترشی کیوی و … را می تونید آموزش ببینید.

مواد لازم

 

بامیه500 گرم
سیر3 حبه
فلفل قرمز2 عدد
سرکه سفید یا قرمز1 فنجان
شوید خشک شده1 قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم

 

 

طرز تهیه ترشی بامیه

بامیه ها را پاک می کنیم و می شوریم، کاملا خشک می کنیم.

یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می کنیم و تا نصف آن بامیه می ریزیم. نصف قاشق شوید خشک و ۲ عدد سیر و ۱ عدد از فلفل قرمز را روی بامیه ها می ریزیم، یک لایه دیگر بامیه ها را روی آن ها میچینیم. باقی شوید خشک، سیر، فلفل قرمز را لابه لای بامیه ها قرار می دهیم و در آخر باقی بامیه ها را می ریزیم.

یک قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و سرکه و نمک را داخل آن می ریزیم و ۱ فنجان آب نیز به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه به جوش بیاید و نمک کاملا در آن حل شود.سرکه را همان طور داغ در شیشه بامیه ها می ریزیم و صبر می کنیم تا ترشی کاملا سرد شود و بعد درب آن را محکم می بندیم و در یخچال به مدت ۲ هفته  را می گذاریم تا استراحت کند.

 

نکات کلیدی ترشی بامیه

  1. برای تهیه این ترشی موقع خرید سعی کنید بامیه هایی را انتخاب کنید که زیاد سر اون رو نچیده باشن تا شیره چسبناکش بیرون نزنه.
  2. سرکه خالص و مرغوب نیز در کیفیت و مزه ترشی موثر است پس بهتر است از سرکه خالص انگور استفاده کنید.
  3. باقی‌مانده ترشی مورد استفاده را مجددا داخل ظرف اصلی نریزید بلکه آن را در ظرف کوچک‌تری نگهداری کنید.
  4. می تونین آب نمک که درست کنید(کمی شور باشه). بامیه ها رو 5 یا 6 ساعت در این آب نمک قرا بدید و سپس در آب معمولی 1 ساعت قرار بدید و بعدا اگه خواستین هم برا فریز کردن و هم ترشی درست کردن دیگه چسبناک نمیشه
  5. اگر نمی تونین زیاد ترشی بخورین ابتدا مقدار مساوی آب و سرکه رو با هم بجوشونین و بعد خنک شدن بریزین روی بامیه ها
  6. اگر میخواهید بامیه هاتون مثل ذرت کنسروی زیر دندون حس بشه و لذت بخش باشه بامیه رو نجوشونید ولی اگر نرم تر دوست دارین در آخر جوش سرکه و آب بگذارید بامیه چند جوش کم بخوره ولی به تردی روش اول نمیشه.
  7. برای از بین بردن لیزی بامیه ها کمی با آب و سرکه آن را بجوشانید و بعد در صافی ریخته و کمی آب جوش روی آن بریزید.
  8. خیلی کم از انتهای بامیه جدا کنید در غیر این صورت مایع لزج درون بامیه خارج شده و ترشی لیز می­شود.
  9. اگر ترشی احیاناً کمی لیز شد، می توانید آب آن را کاملا دور بریزید و یک بار دیگر با سرکه پُر کنید.
  10. حتما موقع پاک کردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید