طرز تهیه توپک برنجی سوخاری ایتالیایی

173
توپک برنجی سوخاری
تهیه توپک سوخاری

توپک برنجی

توپک برنجی، از فینگرفودها این روزها یکی از پایه‌های ثابت هر میز پذیرایی هستند. غذاهای بند انگشتی و هیجان انگیزی که با رنگ‌ها و شکل‌های متفاوت خود، شکل دیگری به مهمانی‌ها می‌دهند. در این دستور به سراغ طرز تهیه توپک برنج سوخاری در کوفته ریزه می‌رویم.

پیشنهاد نویسنده : پیده گوشتی ترکی، ساندویچ مونته کریستو، خورش بادمجان، خوراک واویشکا، خلال کرمانشاه و … را در سایت مشاهده کنید.

 

مواد لازم توپک سوخاری

تخم‌مرغ : 5 عدد

برنج پخته : 4 پیمانه

آرد سوخاری : ‌2 پیمانه

پنیر پارمسان : 1 پیمانه

پنیر موزارلار: به مقدار لازم

جعفری خردشده : 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :‌ به مقدار لازم

 

تهیه توپک برنجی

برنج را بپزید و آب‌کش کنید. برنج باید خوب پخته و نرم شده باشد. برنج‌ها را در یک کاسه بریزید و سپس روی آن، 2 عدد تخم‌مرغ بشکنید.

پنیر پارمسان را را رنده کنید و به اندازه 1 پیمانه، روی برنج و تخم‌مرغ بریزید.

نمک و فلفل را به میزان دلخواه، به مواد اضافه کنید و سپس با دست ورز دهید.

به اندازه یک قاشق از مواد را جدا کنید و وسط آن یک تکه پنیر موزارلا قرار دهید. مواد را کف دستتان گرد کنید و به شکل توپک در بیاورید. با همه مواد همین کار را تکرار کنید.

3 تخم‌مرغ دیگر را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید.

در ظرف گودی دیگر، آرد سوخاری بریزید. تابه نچسبی را روی حرارت قرار داده و در آن مقداری روغن سرخ‌کردنی بریزید. تا داغ شدن  روغن، صبر کنید.

 

سرخ کردن توپک برنجی

توپک‌ها را اول در ظرف تخم‌مرغ بچرخانید و سپس داخل ظرف آرد سوخاری فرو کنید.

تخم‌مرغ و آرد باید تمام قسمت‌های توپک را بپوشاند.

روغن که داغ شد، توپک‌ها را در تابه قرار دهید و سرخ کنید. پس از سرخ شدن تمام توپک‌ها، آنها را روی دستمال کاغذی یا حوله تمیز کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود.

می‌توانید این توپک‌ برنجی سوخاری را با جعفری خردشده یا سبزیجات دیگر تزئین کنید و همراه با سس کچاب یا سس‌های دیگر میل کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید