طرز تهیه خمیر جادویی

714
خمیر جادویی
طرز تهیه خمیر جادویی و فوری

خمیر جادویی

یکی از خمیرهایی که بسیار راحت و در حین حال ساده و سریع هم آماده میشود همین خمیر جادویی است. مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید.این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.با سایت کوفته ریزه در تهیه این خمیر ترد همراهمان باشید.

 

مواد لازم خمیر

آرد3 پیمانه
خمیر مایه3 قاشق چای خوری
تخم مرغ1 عدد
شیر یا آب1 پیمانه
روغن6 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چای خورش
شکر4 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه خمیر جادویی

خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چای خوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.دمای لازم این خمیر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد و زمان۲۰-۳۰ دقیقه هست.این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

نکات کلیدی

این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است.

بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

 

همه چیز در مورد خمیر مایه

مخمر یکی از انواع گوناگون مخمر است که در پخت انواع نان، پیراشکی و پیتزا از آن استفاده می شود.خمیرمایه ماده ای است که در نتیجه ی رشد آن در خمیر، گاز کربنیک و دیگر مواد آلی تولید می شود، در نتیجه افزایش حجم، افزایش ارزش غذایی و افزایش عطر و طعم نان را به همراه داشته و آن را پوک می کند. در گذشته نیز تخمیر و ورآمدن نان برای مردم اهمیت بسیار داشت و برای این کار از خمیر ترش استفاده می شد.

طرز تهیه خمیر مایه بسیار آسان است. شما می توانید با تهیه پودر خمیر مایه، خمیر مایه فوری درست کنید و علاوه بر خمیر نان، خمیر پیتزا و خمیر پیراشکی را با قیمت ارزان در منزل درست کنید. برای عمل آوردن خمیر مایه مقدار معین از پودر خمیر مایه را با آب یا شیر ولرم مخلوط می کنیم و پنج تا ده دقیقه روی آن را می پوشانیم. بعد از 5 تا 10 دقیقه، اگر خمیر مایه تازه باشد، حجمش دو برابر شده و روی آن کف آلود و اسفنجی می شود. سپس آن را با مواد دیگر که در دستور آمده ترکیب کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید