طرز تهیه خورشت داوود پاشا ترکیه

276
خورشت داوود پاشا
تهیه خورش داوود پاشا

خورشت داوود پاشا

خورشت داوود پاشا، یکی از معروف ترین خورش های کشور ترکیه است. خورشت داوود پاشا علاوه بر شباهت ظاهری در مواد هم شباهت زیادی به خورش فسنجان با گوشت قلقلی دارد. با کوفته ریزه در تهیه این خورش با ما همراه باشید.

پیشنهاد نویسنده : خورشت آلو مسما گیلانی، خورشت آلو اسفناج، خورشت کرفس، خورشت گل کلم و … را در بخش غذا روی سایت مشاهده نمایید.

 

مواد لازم خورشت داوود پاشا

گوشت چرخ کرده : 500 گرم

پیاز :  1 عدد متوسط (رنده شده)

پیاز : 1 عدد (نگینی خرد شده)

آرد سفید : 2-3 قاشق غذاخوری

نعنا خشک : 4 قاشق سوپ خوری

رب انار : 3 قاشق سوپ خوری

روغن مایع : برای سرخ کردن

زردچوبه، پودر سیر و آویشن : به مقدار لازم

 

تهیه خورش داوود پاشا

یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید و داخل یک کاسه جادار بریزید. گوشت چرخ کرده را هم به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا یکدست شود. پس از اینکه مخلوط پیاز و گوشت منسجم شد آنرا به کوفته های قلقلی کوچک به اندازه گردو تبدیل کنید. پس از اینکه تمام گوشت را به کوفته قلقلی تبدیل کردید آنرا به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود. پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.

نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نعناع خشک نرم شود. سپس کوفته های قلقلی را اضافه کنید.

کوفته های قلقلی را به خوبی و با دقت سرخ کنید به طوریکه تمام قسمت های کوفته ها سرخ شود. پس از اینکه کوفته های قلقلی را سرخ کردید رب انار را در یک یا دو لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا رقیق شود سپس به قابلمه اضافه کنید.

مواد را به خوبی تفت دهید تا رب انار به خورد کوفته های قلقلی برود، سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب اضافی خورش داوود پاشا با حرارت ملایم تبخیر شود و خورش روغن بیندازد.

پس از اینکه خورشت داوود پاشا آماده شد آن را به همراه برنج سرو کنید.

 

نکات تکمیلی خورشت داوود پاشا

می توانید این خورش را با گوشت مرغ هم تهیه کنید. کافیست به جای 600 گرم گوشت چرخ کرده حدود 600 تا 800 گوشت مرغ اضافه کنید.

خورش داوود پاشا به صورت ملس سرو می شود. در صورتی که رب انار شما ترش است می توانید با اضافه کردن مقداری شکر طعم خورش را به تعادل برسانید.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید