طرز تهیه خورش آلو اسفناج

72
خورش آلو اسفناج
تهیه خورشت آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج یکی از خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مهمانی ها تهیه می شود. خورشت آلو اسفناج  سالم و برای بدن مفید است. این خورشت  به خاطر اسفناجی که در آن استفاده می شود که سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. با کوفته ریزه در تهیه خورشت خوشمزه همراهمان باشید.

پیشنهاد نویسنده : خورش کرفس، خورش گل کلم، استراگانف، خورش فسنجونو … را در بخش غذا روی سایت مشاهده کنید.

 

مواد لازم خورشت آلو اسفناج

گوشت گوسفندی : 300 گرم

آلو خورشتی : 200 گرم

اسفناج : 500 گرم

تره : 200 گرم

پیاز : 2 عدد متوسط

سیر : 2 حبه

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

 

تهیه خورش آلو اسفناج

پیازها را نگینی کرده و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت‌های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان بدهید.

تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و سپس درون تابه‌ای روی حرارت بگذارید تا کمی آبش تبخیر شود. سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید.

پس از تفت دادن، آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد.

نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش می‌توانید از لیمو عمانی، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.

 

خورش آلو و اسفناج با مرغ

اگر نمی خواهید از گوشت قرمز برای تهیه خورشت آلو اسفناج استفاده کنید و تمایل دارید از گوشت مرغ برای تهیه آن استفاده کنید کافیست گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید و 600 تا 800 گرم گوشت مرغ اضافه کنید.

دستور پخت خورش با گوشت یا مرغ با هم تفاوتی ندارد.

خورش آلو و اسفناج را می توانید مانند خورش آلو مسما با گوشت مرغ یک تکه هم طبخ کنید. به این صورت که برای دستور بالا ۴ تکه ران یا سینه مرغ سرخ کنید سپس در مراحل پخت به خورش اضافه کنید. با این روش خورش شما مجلسی تر خواهد شد.

 

نکات تکمیلی خورش

در مناطق شمالی کشور به خصوص گیلان در تهیه خورشت آلو اسفناج از رب انار و گردو سابیده شده استفاده می‌کنند.

برای افزودن عطر و طعم بی‌نظیر به خورشت آلو اسفناج، می‌توانید یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده در انتهای آماده شدن خورشت، به قابلمه اضافه کنید.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید