طرز تهیه دسر بار هندوانه | شب یلدا

263
دسر بار هندوانه
دسر بار هندوانه

بار هندوانه

با یک دسر جدید و خوشمزه برای بلندترین شب سال، این رسپی دسر بار هندوانه است. دسر شیک و سریع که خیلی راحت تو منزل می تونید تهیه کنید. البته این دسر رو تابستانم می تونید تهیه کنید نیاز به آب هندوانه دارد. پس با کوفته ریزه همراهمون باشید.

 

مواد لازم بار هندوانه

بیسکویت وانیلی (ویفر) : 300 گرم (خرد شده)

آب هندوانه : 4 پیمانه

آبلیمو ترش : 1/2 پیمانه

شیر پر چرب : 1/2 پیمانه

شکر : 1/2 پیمانه

پودر قند : 1/4 پیمانه (اختیاری : برای تزئین)

پودر ژلاتین : 30 گرم

کره : 6 قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته : 1/2 پیمانه (اختیاری: برای تزئین)

 

طرز تهیه دسر

فر را روشن می کنیم با دمای 175 درجه سانتی گراد تا گرم شود.

قالبی را که انتخاب کردین را بردارین (سعی کنید از قالب مستطیلی شکل استفاده کنید). داخل قالب کاغذ روغنی یا فویل قرار بدید باید لبه های ظرف را هم بگیرد.

حالا کره با بیسکویت و دو قاشق غذاخوری آب را داخل مخلوط کند بریزید تا بیسکویت ها پوره شوند.

بیسکویت پوره شده را کف قالب می ریزیم با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم شود. حالا قالب را به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده میزاریم. بعد از فر خارج کنید و بزارید کنار تا خنک بشود.

3 پیمانه از آب هندوانه را با آبلیمو ترش، شکر و شیر مخلوط می کنیم. شکر باید کاملا داخل آب هندوانه حل شود.

1 لیوان باقی مونده از آب هندوانه رو با ژلاتین مخلوط می کنیم، به روش بن ماری ژلاتین را درآب هندوانه کاملا حل میکنیم تا زمانی که مایع صاف و شفافی داشته باشیم.

مخلوط ژلاتین و هندوانه را به مخلوط هندوانه و شکرو شیر اضافه می کنیم و باهم خوب ترکیب می کنیم.

حالا مایع هندوانه را روی ترد ویفری می ریزیم و به مدت 2 تا 4 ساعت درون فریزر قرار دهیم تا کاملا سفت شود (هر چی زمان بیشتر بهتر).

بعداز طی زمان ذکر شده دسر ما حاضره، دسر را داخل یخچال قرار بدهید. میتونید به شکل مربع برش بزنید روی آن را با پودر قند،پسته یا خامه فرم گرفته و… تزیین کنید. دسر آماده سرو است.

پیشنهاد ویژه نویسنده برای شب یلدا، کوکی هندوانه، دسر برفی، پاولووای انار، اسموتی کدو حلوایی و … را می تونید در بخش شب یلدا مشاهده کنید.

 

نکات تکمیلی دسر بار هندوانه

برای آب هندوانه میتوانید از دستگاه مخلوط کن استفاده کنید. حتما دونه های هندوانه را جدا کنید و بعد از آبگیری از صافی رد کنید.

استفاده از خامه روی بار هندوانه اختیاری است. برای این کار خامه را از قبل مدتی در فریزر بگذارید تا خوب سرد شود. سپس آن را با همزن بزنید تا فرم بگید. وقتی فرم گرفت پودر قند را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید. اما زیاد هم نزنید تا پف خامه نخوابد. خامه را روی بار بریزید.

می تونید آب هندوانه و ژلاتین را برای حل شدن کامل ژلاتین، داخل دستگاه ماکروفر بزارید.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید