طرز تهیه دسر ویکتوریا(شب یلدا)

1317
دسر وسکتوریا
طرز تهیه دسر فرانسویی ویکتوریا برای شب یلدا

دسر ویکتوریا

از دسرهای مخصوص کشور ترکیه ،دسر ویکتوریا است. این دسر جدید بین کودکان بسیار محبوب است. با کوفته ریزه در تهیه این دسر همراهمان باشید.

 

مواد لازم دسر

شیر1 لیتر
آرد معمولی3 قاشق غذاخوری
زرده ی تخم مرغ1 عدد
پودر نشاسته گندم2 قاشق غذاخوری
شکر1 لیوان
خامه فرم گرفتهنصف لیوان
بیسکویت پتی پور2 بسته(شکلاتی)
وانیل1 قاشق چای خوری
دانه های اناربه میزان لازم

طرز تهیه دسر ویکتوریا

آرد و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم . بعد شکر رو اضافه می کنیم و در ادامه شیر را هم اضافه می کنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا گلوله های آرد باز شود. مواد را روی حرارت می زاریم تا غلیظ شود . به مدت 1 دقیقه بجوشد کافی است. از روی حرارت برمی داریم. صبر می کنیم تا وقتی گرمای اولیه اش برود.

زرده تخم مرغ رو که با چنگال میزنیم. از مواد دسر یک قاشق برمی داریم و داخل زرده می ریزیم و فورا هم میزنیم تا زرده پخته نشود. حالا زرده گرم شده را به مواد اضافه می کنیم . وانیل را نیز به موادمون اضافه می کنیم و هم می زنیم. مواد که ولرم شد خامه را نیز به موادمون اضافه می کنیم.

بیسکویت های پتی پور را داخل غذاساز پودر می کنیم. در ظرف مورد نظرمون اول بیسکویت می ریزیم بعد از کرمی که تهیه کردیم روش می ریزیم و روی کرم هم می تونیم از میوه های مختلف استفاده کنیم. دوباره یک لایه بیسکویت بعد کرم و در آخر با دانه های انار روی دسر را تزئین می کنیم. می تونید از چند تا لیوان استفاده کنید یا داخل یک ظرف دسر رو تهیه کنید.

از ایده های دیگر برای شب یلدا می توان به : کوکی هندوانه ، شکلات اناری ، ژله چوبی هندوانه ، کیک هندوانه و … اشاره کرد.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید