طرز تهیه رانی هلو

0
279

رانی هلو

از نوشیدنی خنک و گوارا می توان رانی هلو را نام برد. برای رفع عطش و گرمازدگی در فصل تابستان مورد استفاده قرار می گیرد. این میوه لذیذ که در گونه های مختلفی وجود دارد، برای تهیه مربا، ترشی ، کمپوت ، خورش، کیک و انواع دسر کاربرد دارد. با کوفته ریزه در تهیه رانی با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

هلو: 1 کیلو گرم

آب : 4 لیوان (1 لیتر)

شکر : حدودا 1 پیمانه (به مقداری که دوس دارید شیرین شود)

لیمو ترش: نصف یک عدد

 

‏‎طرز تهیه:

هلوها را تمیز بشورید و پوستشون رو بگیرید و هسته را جدا کنید. 2تا از هلوها را به صورت مکعب های کوچیکی به ابعاد نیم سانتی متر برش بزنید و بزارید یک طرفی بماند. بقیه هلوها را تو مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا به شکل پوره در بیاد. حالا پوره هلو ، هلوهای خرد شده، آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزیدو روی حرارت متوسط قرار بدهید تا به جوش بیاد. حرارت را کم کنید و اجازه بدید مخلوط 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا تکه های هلو هم کمی نرم تر شود. چند قطره آبلیمو به رانی اضافه کنید و بعد حرارت رو خاموش کنید. باید بزارید رانی در دمای محیط کاملا خنک بشه، سپس چند ساعت داخل یخچال بگذارید بماند. رانی آماده است. رانی را داخل لیوان بریزید چند تکه یخ اضافه کنید و خنک میل کنید.

نکات:

برای راحت جدا شدن پوست هلو، در یک قابلمه آب را به جوش آورید، هلو‌ها را ابتدا در آب جوش و سپس بلافاصله در آب سرد بریزید؛ این روش را بلانچ کردن می‌نامند.میزان شکر مورد استفاده در تهیه رانی هلو به ذائقه شما و نوع هلو بستگی دارد. اگر هلوی مورد استفاده، شیرین باشد به شکر کمتری نیاز دارید؛ بنابراین نوشیدنی را چشیده و میزان شکر آن را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.برای تهیه رانی هلو از میوه رسیده، سفت و سالم استفاده کنید تا نوشیدنی شما عطر و طعم بهتری پیدا کند.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here