طرز تهیه شیرینی ساق عروس | شیرینی عید

356
شیرینی ساق عروس
شیرینی نوروزی ساق عروس

شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس با این اسم خاص، یکی از مهمان‌‌های خوشرنگ و خوش طعم سفره‌های نوروزی است. این شیرینی دستور پختی بسیار آسان و کم هزینه دارد. با کوفته ریزه در تهیه شیرینی همراهمان باشید.

پیشنهاد نویسنده: شیرینی بهشتی، شیرینی نان چای قزوین، شیرینی کلمپه کرمان، بامیه لبنانی، شیرینی تورینو و … را در بخش شیرینی خانگی مشاهده کنید.

 

مواد لازم شیرینی ساق عروس

آرد : 1/5 پیمانه

بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

تخم مرغ : 1 عدد

وانیل : 1/4 قاشق چای خوری

شیر : 1/2 پیمانه

روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری

نی چوبی : چند عدد

 

مواد لازم میانی

پودر بادام : 1 پیمانه

پودر قند : نصف  پیمانه

گلاب : 2 قاشق غذاخوری

هل : 1 قاشق چای خوری

شربت بار : به مقدار لازم

تهیه شیرینی ساق عروس

تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر ، وانیل ، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید.

سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

پس از سپری شدن این زمان ، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید . سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید.

بعد خمیر را به تکه های 2 سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید.

مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید.

بعد از سرخ شدن خمیر ،نی داخلش را بردارید و جایگاه نی  از مواد میانی پر کنید .

یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف  مورد نظر بچینید.

 

منتظر نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان هستم.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید